Karan ve Youla'dan kötü haber

Turkcell Süper Lig takımlarından Eskişehirspor'da, Kayserispor ile oynanan maçta sakatlanan golcü futbolcu Youla ve Ümit Karan, 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak.

Giriş Tarihi 07 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 07 Ekim 2009, 12:14

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan zorlu Kayserispor maçında sakatlanan futbolcular Ümit Karan ve Youla'nın sakatlıklarının önemli olmadığı kaydedildi. Lig'e verilen arada sakatlıkları bulunan iki futbolcu takımla birlikte çalışmalara katılmayacaklar. 3-4 hafta içinde iyileşecekleri belirtilen iki futbolcunun muhtemelen Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak olan Beşiktaş maçında da sahada olamayacakları ifade edildi.

Ümit Karan'ın Beşiktaş maçına yetiştirilmesi için uğraşacaklarını söyleyen Teknik Direktör Rıza Çalımbay, "Ümit ve Youla'nın çekilen MR ve muayene sonrası doktorlardan aldığımız bilgiye göre kaslarında zorlanma, kanama ve ödem var." dedi.

Cerrahi tedavilik bir durumun söz konusu olmadığını belirten Çalımbay, " İki oyuncumuzun da tedavileri başlanmıştır. Şuanki verilere göre, yaklaşık 3-4 hafta takımdan ayrı kalacaklar." dedi.

Öte yandan, lige verilen milli maç arası nedeniyle 2 gün izin yapan Eskişehirspor'da oyuncular, bugün akşam saatlerinde tesislerde bir araya gelerek çalışmalarına başlayacak. Kırmızı - siyahlı ekibin lig arasında da Antalya'da kamp yapacağı belirtildi.