Tek suçsuz Kılıçdaroğlu

CHP Genel Başkanı olarak girdiği 7 seçimden de yenilgiyle ayrılan Kılıçdaroğlu, suçluları açıkladı: Avrupa Birliği, medya, seçmen ve CHP'li teşkilatlar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Kasım 2015 Güncelleme 07 Kasım 2015, 01:42
Tek suçsuz Kılıçdaroğlu

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarının şokunu çabuk atlattı. Bu konuda tecrübeli olan Kılıçdaroğlu, dün Uruguay eski devlet başkanı Mujica ile bir araya geldi. Mujica'ya Türkiye'yi şikayet eden Kılıçdaroğlu, partideki kurultay için, "Olağan da olsa, olağanüstü de olsa zaten ocakta olacak" dedi. Kişi çıkıyor, 'Ben genel başkanlığa adayım' diyor. Bundan daha doğal ne olabilir?" dedi. Seçim başarısızlığı için de daha önce söz söyletmediği ve defalarca Türkiye'yi şikayet ettiği Avrupa Birliği'ni suçladı. AB'nin Türkiye raporunu erken açıklaması halinde iktidar olacağını düşünen Kılıçdaroğlu, daha sonra AK Partili seçmeni suçladı.

BİRÇOK KİŞİ DEĞİŞECEK
Parti MYK'sında ne yaparsak yapalım halk yine 'AKP' diyor. Seçmenle ilgili bir durum" yorumunu yapan Kılıçdaroğlu, medyayı da eleştirdi. Son olarak CHP teşkilatlarına tepki gösteren ve birçoğunun değişeceğinin sinyalini veren Kılıçdaroğlu, özeleştiri konusuna hiç girmedi.