Gönüllü fedakarlık

Cumhurbaşkanı Gül, Erciyes Üniversitesi'nde hayırsever işadamlarını madalya ile onurlandırdı ve gönüllü olarak yaptıkları büyük bağışlar için teşekkür etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2013 Güncelleme 19 Mayıs 2013, 00:00
Gönüllü fedakarlık

İÇİNDEKİLER

Erciyes Üniversitesi'ne (ERÜ) katkıda bulunan iş adamları, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den hayırseverlik madalyası aldı. Gül, ERÜ Sabancı Kültür Sitesi'nde düzenlenen törende, 18 hayırsever iş adamına üniversiteye sağladıkları destek ve yardımlar nedeniyle teşekkür etti.

İLİM YUVALARINA DESTEK
Gül, "Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Aslında herkes madalyalarını takıp gelmiş olsaydı o zaman madalya takacak yer bulamazdım. Üniversiteler, ilim yuvaları. Sizlerin bu gönüllü fedakarlıklarınız karşısında onlar da çok daha fazla çalışacak. Milletimize yönelik bilim, teknoloji ve buluşlar gerçekleştireceklerdir" dedi. Bu arada Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Kayseri'ye yaptığı ziyarete eşlik eden eşi Hayrünnisa Gül, önceki gün Özkar Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezini ziyaret etti.

* Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri programı çerçevesinde 2. Ana Bakım Merkez Komutanlığı'nı ziyaret etti. Gül, burada modernize edilen tanklarla ilgili bilgi aldı, gösterilerini izledi. Gül tankın içine bindi.



Ali ALTUNDAŞ