Sinan Akçıl Van’da on binleri coşturdu
Van Kültür Yolu Festivali kapsamında Atatürk Kültür Parkı Nevruz Alanı’nda sahneye çıkan Sinan Akçıl, enerjik performansı ve sevilen şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Ferdi Tayfur ve İbrahim Tatlıses’ten eserler de seslendiren Akçıl’a binlerce kişi eşlik etti.
Giriş Tarihi:

Sevilen sanatçı Sinan Akçıl, Van Kültür Yolu Festivali'nin beşinci gününde Atatürk Kültür Parkı Nevruz Alanı'nda sahne alarak on binlerce hayranıyla buluştu. Ünlü sanatçı, dansçılarının eşlik ettiği sahne performansıyla Vanlıları adeta coşturdu.
Repertuvarında, "Fark Atıyor", "Yüzyılın Aşkı", "Tabi Tabi" gibi sevilen şarkılarının yanı sıra Ferdi Tayfur ve İbrahim Tatlıses'in eserlerine de yer veren Akçıl'a dinleyiciler gece boyunca eşlik etti.
