Yenilgiyi göze aldı: Demet Özdemir, Hülya Avşar'ı düelloya davet etti!
Demet Özdemir ve Birand Tunca önceki gün Etiler’deydi. Tenis kıyafetine benzer bir kıyafetle görüntülenen Özdemir, Hülya Avşar’la tenis oynamak istediğini söyledi. Tunca, ise yakın arkadaşı Torreira’nın, Devrim Özkan’la barıştığı için mutlu olduğunu dile getirdi.
Demet Özdemir ve Birand Tunca, önceki gün akşam saatlerinde Etiler'deki bir mekandaydı. Birlikte akşam yemeği yiyen arkadaşlar, gazeteciler ile sohbet etti.
Demet Özdemir
Birand ile uzun zamandır görüşemediğini dile getiren Özdemir, "Birand ile yeni bir işe başladık. Uzun zamandır da görüşmüyorduk. Vakit bulduk oturalım dedik" ifadelerini kullandı.
Hülya Avşar
YENİLGİYİ GÖZE ALDI!
Tenis kıyafetlerine benzer bir kıyafet ile görünen Demet Özdemir, "Sizi kortlarda görecek miyiz?" sorusuna "Hayır, tenis oynayanlara gerçekten saygı duyuyorum ama o topun bana geliş süresini ben bekleyebileceğimi düşünmüyorum. Hülya Avşar ile karşılıklı oynarım ama yenilmeyi göze alırım yani" diyerek güldü.
Birand Tunca
'TORRERA MUTLU'
Birand Tunca da geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Lucas Torreira ile görüntülenmişti. Bu sohbetin ardından Lucas Torreira eski aşkı Devrim Özkan ile tekrardan barışmıştı.
Lucas Torreira ve Devrim Özkan
Konuyla ilgili Tunca, muhabirlerin soruları karşısında, "Lucas arkadaşım, maça da gideceğim. Bence mutlular şu an. Devrim maça da gelecekmiş, şans getirir inşallah diyelim" dedi.
