8 ayda 20 kilo verdi! Bergüzar Korel meğer formunu böyle koruyormuş! Yumurta, muz, zerdeçal...

8 ayda 20 kilo veren Bergüzel Korel, formunu nasıl koruduğunun detaylarını verdi. Eski haline geri dönen oyuncu, yemek yememek için suyla kendini oyaladığını söyledi. Aynı zamanda nstagram hesabından bahar detoksunu paylaştı. Bir hayli zayıflayan oyuncu, ilk öğününü yayınladı.

Giriş Tarihi 30 Nisan 2024, 07:03 Güncelleme 30 Nisan 2024, 07:03
8 ayda 20 kilo verdi! Bergüzar Korel meğer formunu böyle koruyormuş! Yumurta, muz, zerdeçal...

İÇİNDEKİLER

Halit Ergenç ile evliliğinden üç çocuğu olan Bergüzar Korel, geçtiğimiz günlerde rol alacağı projesi için imaj değişikliğine gitmişti.

Saçlarını sarıya boyatan Korel, 8 ayda 20 kilo vererek büyük bir değişim yaşamıştı.

Eski formuna geri dönen ünlü oyuncu, formunu korumak için de diyetisyenle görüşmeye devam ediyor.

Ünlü oyuncu, son olarak Instagram hesabından bahar detoksunu paylaştı. Bir hayli zayıflayan oyuncu, ilk öğününü yayınladı.

FORMUNU KORUYOR!
Korel, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Bu sefer domatesi sevdiğim baharatlarla fırında pişirdim. Domates piştiğinde içindeki likopen daha aktif hale geliyor. Çiğ halinden daha faydalı oluyor. Yumurtama da muhakkak karabiber ve zerdeçal koyuyorum. Biliyorsunuz zerdeçal karabiber ile etkileşime geçiyor." Korel, detoks sırasında akşam yemek yemediği için (yemek yerine 1 orta boy muz, 12 adet çilek, 2 dilim beyaz peynir ve 1 avuç yer fıstığı yiyor) zorlandığını da itiraf etti. Korel, şu sıralar yememek için suyla kendini oyaladığını da söyledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN