Nilperi Şahinkaya'nın panik gecesi! Kameraları görünce kaçacak yer aradı! "Çok yanlış yapıyorum..."

Son günlerde yer aldığı projelerdeki performansıyla adından söz ettiren Nilperi Şahinkaya, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Instagram'da 1 milyonu aşkın takipçisi bulnan Nilperi Şahinkaya, yaptığı açıklamalarla ve paylaştığı cesur pozlarla hayranlarının beğenisini kazanıyor. Son olarak Asmalımescit'te bir mekanda eğlenen Nilperi Şahinkaya, yanındaki beyefendi sorulunca, "Ben çok konuşmakla çok yanlış yapıyorum" diyerek herkesi şaşırttı.

Giriş Tarihi 30 Mart 2024, 07:02 Güncelleme 30 Mart 2024, 07:06
Nilperi Şahinkaya’nın panik gecesi! Kameraları görünce kaçacak yer aradı! Çok yanlış yapıyorum...

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu son günlerin yükselen yıldız isimleri haline geldi.

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya önceki akşam Asmalımescit'te bir mekendaydı. Şahinkaya, yakışıklı bir genç ile mekanda saatlerce eğlendi.

Mekan çıkışında keyfi bir hayli yerinde olan Şahinkaya, flaşlar patlayınca neye uğradığını şaşırdı.

Kameraları görür görmez ise mekana geri kaçtı. Daha sonra mekandan tek başına çıkan güzel oyuncu, "Arkadaşlar siz burada mıydınız, gerçekten şaşırdım" ifadelerini kullandı.

KAFALARI KARIŞTIRDI!
Gazetecilerin, "Nilperi hanım mekanda eğlendiğiniz beyefendi kimdi?" sorusuna kaçamak cevaplar veren Şahinkaya, "Arkadaşlarım beni bekliyorlar. Ben çok konuşmakla çok yanlış yapıyorum. Sağ olun size kolay gelsin" diyerek birlikte eğlendiği beyefendinin taksi çağırmasıyla Asmalımescit'ten ayrıldı. Emre Yusufi ile birlikte olan Nilperi Şahinkaya'nın bu hareketi kafaları karıştırırken, "Yusufi'den ayrıldı mı?" soruları da beraberinde geldi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN