Berdan Mardini piyasaya çıkardığı ürünlerini sundu! Katılımcılardan yoğun ilgi...

Berdan Mardini, piyasaya çıkardığı Mardini Kozmetik'in ürünlerini, önceki gün Beşiktaş'ta bir otelde başlayan alışveriş şenliğinde sundu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mart 2024 Güncelleme 06 Mart 2024, 07:01
Berdan Mardini piyasaya çıkardığı ürünlerini sundu! Katılımcılardan yoğun ilgi...

İÇİNDEKİLER

Berdan Mardini, piyasaya çıkardığı Mardini Kozmetik'in ürünlerini, önceki gün Beşiktaş'ta bir otelde başlayan alışveriş şenliğinde sundu.

Standının önünde gazetecilere poz veren sanatçı, "Kendi standımızı kurup, kendimizi ifade ediyoruz. Yedi yıl emek verdim bu işe... 230 kadına istihdam sağladığım için mutluyum. Bütün gücümü köydeki kadınlardan alıyorum. Kadınlar, erkeğin eline bakmadan orada 20-30 bin TL'yi cebine koyabiliyor" dedi.

BOL BOL SÜRÜN!
Tarzıyla gazeteciler tarafından Matrix'e benzetilen Mardini, "Hep giyim tarzım konuşuldu. 'Bornozla ürünlerini tanıttı?' diye haberler çıktı. Neden pembe ve kırmızı kombinlere takıldılar. İnsan yakışıyorsa giyecek" dedi. Son dönemde erkek şarkıcıların estetik yaptırması hakkında da konuşan sanatçı, "Estetiğe karşı değilim. Gül suyundan önce alnıma üç ayda bir botoks yapıyordum. Gül suyunu sürdükten sonra sekiz ayda bir yapıyorum" şeklinde konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN