Roma ve Malta'da farkındalık! Yunus Emre Enstitüsü ve Lacivert dergi büyük ilgi gören yurt dışı etkinliklerine devam ediyor

Lacivert dergi ve Yunus Emre Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen Yurtdışı Buluşmaları devam ediyor. 2024’teki ilk durağı İtalya ve Malta oldu. Katılımcıların ilgiyle takip ettiği etkinliklerde konuklar iki farklı ülkede farklı konu başlıklarıyla izleyicilerin karşısına çıktı. Buluşmaların ana teması, toplumu ilgilendiren konularında farkındalık oluşturmak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2024 Güncelleme 04 Şubat 2024, 07:00
Roma ve Malta’da farkındalık! Yunus Emre Enstitüsü ve Lacivert dergi büyük ilgi gören yurt dışı etkinliklerine devam ediyor

İÇİNDEKİLER

Roma ve Malta'da Ocak ayında iki ayrı günde düzenlenen söyleşiler Psikiyatrist Yazar Prof. Dr. Kemal Sayar, Akademisyen, Yazar Ekrem Demirli, Yazar Savaş Barkçin, Turkuvaz Dergi Grubu Genel Müdürü Yasemin Gebeş, Lacivert Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Şair Mustafa Akar ve Daily Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, Yazar İbrahim Altay vatandaşlarla buluştu.

Katılımcıların ilgiyle takip ettiği etkinliklerde konuklar iki farklı ülkede farklı konu başlıklarıyla izleyicilerin karşısına çıktı. Buluşmaların ana teması, toplumu ilgilendiren konularında farkındalık oluşturmak. Roma Büyükelçisi Ömer Gücük, Vatikan Büyükelçiliği'ni temsilen Halil Atik de toplantıya katıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN