Brezilyalı Jessica'dan övgü dolu sözler! "Türkiye'ye hayranım"

Uzun süredir ülkesi Brezilyalı’da olan güzel oyuncu Jessica May, Türkiye’ye olan hayranlığını ve burasının ikinci vatanı olduğunu bir kez daha gururla ifade etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Şubat 2024 Güncelleme 02 Şubat 2024, 07:05
Brezilyalı Jessica’dan övgü dolu sözler! Türkiye’ye hayranım

İÇİNDEKİLER

Jessica May, önceki gece Kuruçeşme'de görüntülendi. Gazetecilerin röportaj isteğini geri çevirmeyen güzel oyuncu, soruları yanıtladı. Uzun süredir Brezilya'da olan oyuncu, "Ben bayağıdır yoktum buralarda, yeni geldim. 40 dereceden İstanbul'a soğuk havasına geldim. Orda da tarlada çalıştım, anneme ve babama yardım ettim. Ben çocukluğumdan beri yapıyorum bunu" dedi.

Birçok oyuncu ve sanatçının yurt dışına çıkma ve orada yaşama isteğinin aksine Türkiye'yi ikinci vatanı olarak gören May, "Gerçekten ben mankenliğe başladığımda yurt dışı hevesim çok vardı. Türkiye'yi hiç düşünmemiştim ama şimdi burası benim ikinci vatanım... Brezilya benim ilk vatanım ama burayı ben çok sevdim. Çok sıcak kanlı insanlar var burada, kültürü, insanları, sokakları ve her şeyiyle çok seviyorum Türkiye'yi... Evet Brezilyalılar da sıcak kanlılar ama burada çok bambaşka bir hayat var. Türkiye beni sahiplendi ve bir kızı olarak gördü. Ben burada olduğumda çok mutlu hissediyorum.

Sözlerine devam eden May, "Türkiye beni sahiplendi ve bir kızı olarak gördü. Ben burada olduğumda çok mutlu hissediyorum. 'Tabii ki mutlu olacaksın, para kazanıyorsun' dediler ama burada çalışmasam da ben buraya aşığım. Kariyerim burada başladı ama Brezilya'dan da teklifler alıyorum. Geçen sene bir teklif aldım ama burada projem vardı gidemedim. Orda da çalışabilirim ama burayı ben tercih ediyorum. Hayat ne getirir bilemeyiz ama Türkiye'yi çok ama çok seviyorum" diyerek Türkiye'ye olan hayranlığını dile getirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN