"Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşarım" demişti: Ünlü oyuncu Melisa Döngel aldığı eleştirilerden dert yandı!

Zaman zaman yaptığı açıklamalardan dolayı sert tepkiler alan Melisa Döngel, “Yaptığım hatalar olabilir. Bazı eleştiriler o kadar sert geliyor ki okumamaya çalışıyorum” dedi. İşte sizler için derlediğimiz 22 Ocak tarihli Saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ocak 2024 Güncelleme 22 Ocak 2024, 07:01
Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşarım demişti: Ünlü oyuncu Melisa Döngel aldığı eleştirilerden dert yandı!

İÇİNDEKİLER

"Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşarım" sözleriyle çok konuşulan Melisa Döngel, geçtiğimiz günlerde bir dergiye röportaj verdi.

Sosyal medyadaki eleştirilerden dert yanan oyuncu şunları söyledi: "Çok fazla acımasız yorumların geldiği oluyor tabii... Yaptığım hatalar olabilir. Hassas olduğum noktalar üzerine bazı eleştiriler o kadar sert geliyor ki, onları okumamaya çalışıyorum. Ancak pişmanlık duyduğum olmuyor. Sonuç olarak insanların düşüncesi; onlara göre yanlış olan bana göre doğru veya tam tersi olabilir. Kendime küsüp daha fazla hata yapmamak için kararlarımın arkasında durmaya çalışıyorum."

MODA TUTKUSU!
Türkiye'nin süperstarı Ajda Pekkan, hayatını konu alacak film projesiyle gündemdeyken yeni bir hamle daha yaptı. Pekkan'ın kendi ismiyle bir alışveriş sitesi kuracağı öğrenildi. Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; bu sitede sadece tekstil ürünleri olacak ve Pekkan, tasarımlarını yaptığı kıyafetlerin mankenliğini de üstlenecek. Pekkan'ın etiket fiyatlarını özellikle ucuz tutacağı da edinilen bilgiler arasında... Hatta Pekkan, geçenlerde bir mağazaya girmiş ve fiyatları görünce 'ucuzluk' kararı almış...



BOTOKS YORUMU!
Işın Karaca, eşi Can Yapıcıoğlu ve kızı Mia ile birlikte önceki gün İstinye'deydi. Karaca, son günlerde gündemden düşmeyen botoks tartışması hakkında şunları söyledi: ''Kadınlar 30'lu yaşlarda yaptırdığı için gözler alışıyor. Erkeklerin bir anda bu kadar değişimi tabii ki göze batar. Kim kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yapsın."



RENKLİ SAHNE!
Geçtiğimiz akşam Şişli'de bir mekanda sahne alan Ömür Gedik, kendisini dinlemeye gelen müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Her sahnesinde giydiği cesur kıyafetlerle adından sıkça söz ettiren Gedik, bu kez kostümü ile şaşırttı. Boğazına kadar kapanan güzel sanatçı, kış sahnesinde giydiği bahar renkleri kıyafetleriyle göz kamaştırdı.



TOPLANTI GÜNÜ
Merve Boluğur, geçtiğimiz gün Zincirlikuyu'daydı. Sabah saatlerinde geldiği AVM'de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan güzel oyuncu, daha sonra meydan katında bulunan bir restorana geçti. Burada toplantı eşliğinde yemek yiyen başarılı oyuncu, uzun süre vakit geçirdiği restoran çıkışı muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz verdi.



AİLECEK ALIŞVERİŞ!
Ünlü oyuncu Necip Memili, eşi Didem Dayıcıoğlu ve kızı Asya ile birlikte önceki gün İstinye'deydi. Ailecek alışverişe çıktıklarını söyleyen Memili, "Asya'nın isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugün işlere ara verdik, bizim için aileyle vakit geçirme günü, hafta sonu oluyor" dedi.

YAKTI GEÇTİ!
Zeynep Bastık, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Önceki akşam Küçükçekmece'de sahneye çıkan Bastık, sadece müzikal anlamda değil, şovlarıyla da seyirciyi kendine hayran bıraktı. Geçmişte dansı meslek olarak da yapan Bastık, sahnede bu yönünü müthiş figürleriyle bir kez daha gösterdi. Sahneyi adeta ateşe veren bastık, deyim yerindeyse ortalığı yaktı geçti.

TERS KÖŞE YAPACAK!
Kıbrıs'ta sevenleriyle buluşan Ebru Yaşar, kendisini dinlemeye gelen misafirlerine inanılmaz bir görsel şölen yaşattı. Yaşar, Pınar Kerimoğlu'nun hazırlamış olduğu elbise ile göz doldurdu. Yeni albümün yolda olduğunu belirten şarkıcı, albümden bir parçayı önden paylaşacağını belirtti. Artık bir kedisi olduğunu söyleyen Yaşar, klip ile ilgili spoiler vererek "Kedi ile düet geliyor" diyerek esprili bir yanıt verdi.

TAKDİR TOPLADI!
Berkay, önceki gece Maslak Yeni Gazino'da sahne aldı. Ünlü şarkıcı, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. "Sen Varsın" ve "Gel Gel" gibi şarkılarını dinleyenlerine seslendiren Berkay'ın orkestrasının tamamının gençlerden oluşması kendisini dinlemeye gelenler tarafından büyük beğeni aldı.

USTALARIN KİTABI TORONTO'DA
Gazeteci ve girişimci Oğuzhan Toracı tarafından kaleme alınan ve yayınlandığı 2013 yılında Türkiye'de 'Yılın Kitabı' seçilen "35 Yıl ve Üzeri Kariyeri Olan 35 Usta ve Ünlü Tiyatro Sanatçısıyla Yüze Yüze" adlı kitap, tam 10 yıl sonra bu yıl, 1827 yılından itibaren Kanada'nın sanat ve araştırma alanındaki önde gelen yüksek öğrenim kurumlarından biri olan Toronto Üniversitesi'nin kütüphanelerinde yabancı eser kategorisindeki koleksiyonuna eklendi.

İZDİHAM YARATTI!
Gökhan Türkmen, önceki gün Bostancı'da konser verdi. "Kalem" şarkısını söyleyerek konserine başlayan Türkmen'e, 5 dansçı eşlik etti. "Kendinize kocaman bir alkış ve şimdi kocaman bir çığlık alabilir miyim?" diyen Türkmen'e salonu dolduran 3 bin kişi avaz avaz bağırdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN