Türkiye'nin ilk Japon uyarlama dizisi | Tolgahan Sayışman'ın üstlendiği "Kurtuluş Lisesi" dizisinin galasında şıklık yarışı

Yapımcılığını ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman'ın üstlendiği "Kurtuluş Lisesi" dizisinin galası Etiler'de yapıldı. Katılımın oldukça fazla olduğu galada oyuncular adeta şıklık yarışına girdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2024 Güncelleme 19 Ocak 2024, 07:02
Türkiye’nin ilk Japon uyarlama dizisi | Tolgahan Sayışman’ın üstlendiği Kurtuluş Lisesi dizisinin galasında şıklık yarışı

İÇİNDEKİLER

Yapımcılığını ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman'ın üstlendiği "Kurtuluş Lisesi" dizisinin galası Etiler'de yapıldı. Sanat ve sinema camiasından birbirinden ünlü isimleri buluşturan gösterime ilgi büyüktü. Geceye dizinin geniş oyuncu kadrosunun yanı sıra gibi birçok ünlü isim de katıldı. Merakla beklenen "Kurtuluş Lisesi", 19 Ocak'ta dijital bir platformda izleyiciyle buluşacak.

Sayışman, "Heyecanlıyım çünkü benim ilk göz ağrım. İnşallah iki gün sonra da dijital platformda yayınlanacak. Liseyi ben 1997'de bitirdim, biraz büyük gelebilirdim o yüzden oynamadım" diyerek güldü. Türkiye'nin ilk Japon uyarlaması dizisi olan "Kurtuluş Lisesi", otobüs kazası geçirip bir dağ köyünde mahsur kalan liseli beş kızın hayatta kalma mücadelesini konu alıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN