Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın lüks arabasının fiyatı dudak uçuklattı

Yurt dışına taşınma planları yapan Mustafa Sandal ve eşi Melis Sütşurup, önceki gün gecelerde boy gösterdi. Sandal, 23 milyon TL’ye aldığı lüks arabasıyla havasını atmayı da ihmal etmedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ocak 2024 Güncelleme 14 Ocak 2024, 06:59
Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’ın lüks arabasının fiyatı dudak uçuklattı

İÇİNDEKİLER

Mustafa Sandal, önceki gece eşi Melis Sütşurup ile birlikte Bebek'te bir mekandaydı. Çıkışta gazetecileri gören Sandal ve eşi Sütşurup, sorulara yanıt verdi. Doğum gününü kutlayan Sandal, "Güzel bir yaş olsun. İnsan her zaman tecrübe kazanıyor ve her yaşında olgunlaşıyor" dedi.

Konser süreçlerinde eşi Melis Sütşurup'un da bazen kendisiyle geldiğini söyleyen Sandal, "Güzel yerler olunca geliyor. Ama Kazakistan'a falan gelmiyor. Kendisini cezbetmesi gerekiyor" diyerek güldü.

İlerleyen yaşlarında en büyük hayallerinden birisinin de yurt dışında yaşamak olduğunu söyleyen şarkıcı, "Olur da taşınırsam aklımda tek bir şehir var o da Sidney... Orası mükemmel bir yer. Geçen sene konserlerim vardı. İnanılmaz güzel bir yer" ifadelerini kullandı.

Sandal, doğum günü hediyesini söylemezken, mekanın kapısına gelen yeni araçları dikkat çekti. Çift, değeri yaklaşık 23 milyon TL olan lüks bir markaya ait araç satın almış... İkili, yeni araçlarının içinden objektiflere de el sallamayı ihmal etmedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN