İstanbul kazan Murat Kazancıoğlu kepçe: Gecelerde fena yakalandı! Şevval Şahin'in pabucu dama atıldı

İş insanı Murat Kazancıoğlu, ünlü manken Şevval Şahin’i çabuk unuttu. Kazancıoğlu, geçtiğimiz gün Etiler’de iki güzelle sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ocak 2024 Güncelleme 14 Ocak 2024, 06:59
İstanbul kazan Murat Kazancıoğlu kepçe: Gecelerde fena yakalandı! Şevval Şahin’in pabucu dama atıldı

İÇİNDEKİLER

Çapkın iş insanı Murat Kazancıoğlu'nun Şevval Şahin ile mutlu giden bir ilişkisi vardı. Tatilden tatile koşan çift, son olarak Bali'ye gitmişti. Burada da aşklarına gözler önünü seren Şahin ve Kazancıoğlu, Bali'den dönmeye yakın bir tartışma yaşamıştı.

Kazancıoğlu, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı güzel mankenle İstanbul'a döner dönmez ayrılmıştı. Herkes barışmasını beklediği çift, geçen sürenin ardından ipleri tamamen koparmıştı.



FENA YAKALANDI!
Son olarak güzel manken Brezilya'ya giderek 2024'ü burada karşılamıştı. Şahin'in eski aşkı Yiğit Marcus Aral'ın da orada olması, "Barıştılar mı?" sorularını akıllara getirmişti.

Şahin'den ayrıldıktan sonra ortalarda pek gözükmeyen Kazancıoğlu ise önceki gece Etiler'deki bir mekanda boy gösterdi. İki güzel ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen Kazancıoğlu, muhabirleri çıkışta gazetecileri görünce mekanın içine kaçtı ve soruları yanıtlamayı tercih etmedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN