Nurgül Yeşilçay'ın dikkat çeken bakım sırrı: Saçlarımı haftada bir yıkıyorum

Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz gün bir ödül törenine katıldı. Yeni saç modeliyle dikkat çeken Yeşilçay, “Saçlarımı haftada bir yıkıyorum. Bence saçın kendi yağına da ihtiyacı var” sözleriyle yeni bir polemik başlattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ocak 2024 Güncelleme 13 Ocak 2024, 07:02
Nurgül Yeşilçay’ın dikkat çeken bakım sırrı: Saçlarımı haftada bir yıkıyorum

İÇİNDEKİLER

Oyunculuğu kadar yatığı açıklamalarla da gündem olan güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gün bir galada boy gösterdi. Gecede "Onur Ödülü" alan başarılı oyuncu yeni tarzıyla da dikkatleri üzerine çekti.



Saçlarını kıvırcık yapan Yeşilçay, "Bu yıkayana kadar olan bir model... Saçlarını da çok sık yıkayan birisi değilim. Saça, kendi yağı da lazım... Saçlarımı bazen 5 gün, bazen de 1 hafta sonra yıkarım. İnce detaylar var böyle" diyerek herkesi şaşırttı.

ÇEVREM TEPKİLİ!
Sosyal medya paylaşımları hakkında da konuşan Yeşilçay, "Sosyal medyayı kullanmaya bayılıyorum. Evdekiler de bu konuda çok uyumlular. Söylüyorum ve 'yapalım hemen' falan diyorlar. 'Yok ya bu ne deseler' yapmazsın ki zaten... Yakın çevremden de 'neden böyle şeyler yapıyorsun?' diyenler de oldu ama banane! Canım ne istiyorsa onu yaparım" diyerek gülümsedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN