Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe hayranlarına yeni şarkısının müjdesini verdi!

Yıldız Tilbe, önceki akşam Maslak'ta kapalı gişe bir konser verdi. Bu yıla yeniliklerle başladığını söyleyen Tilbe yeni şarkısı, 'Kalbimden Çıkmıyorsun'un da müjdesini verdi. İşte sizler için derlediğimiz 8 Ocak tarihli Saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ocak 2024 Güncelleme 08 Ocak 2024, 07:00
Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe hayranlarına yeni şarkısının müjdesini verdi!

İÇİNDEKİLER

Yıldız Tilbe, önceki akşam Maslak'ta kapalı gişe bir konser verdi. Tilbe, 2024'ün ilk konserine uzun afro saçlarıyla çıktı ve dünden bugüne hit olmuş şarkılarını söyledi. Bu yıla yeniliklerle başladığını söyleyen Tilbe yeni şarkısı, 'Kalbimden Çıkmıyorsun'un da müjdesini verdi. Şarkı ay sonunda müzik severler ile buluşacak.

SANAT YOLCULUĞU!
Güzelliği ve oyunculuk yeteneğiyle hayranlık uyandıran Özge Sarı, şimdi de resim yapmadaki maharetiyle karşımıza çıktı. "Sanatla ruhuma yolculuk yapıyorum" diyen güzel oyuncu, "Resim yapmaya başladığım an kendi içime yolculuk yaptığımı gördüm. Beynimi ve zihnimi meşgul eden her şeyin sesini kısıp, kendi özüme dönüp kendimi dinliyorum" diyerek sanat yolculuğunun kendisine verdiği hazzı dile getirdi.



JAPONYA HAYALİ!
Resul Dindar, önceki gün Girne'de sahne aldı. Sahne öncesi soruları yanıtlayan ve 2024 planlarından bahseden Resul Dindar "Rahmetli Kazım Koyuncu'nun bir hayali Japonya'da konser vermekti. Ben de onun hayalini yerine getireceğim" dedi. Konuklara horonlar eşliğinde yüksek enerjili bir gece yaşatan sanatçı, kemençe ve tulumla müzik ziyafetine doyururken, aşk şarkılarıyla da geceyi unutulmaz kıldı.



YASEMİN'İN EV HALİ!
Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ve tarzıyla adını sıkça söz ettiren Yasemin Özilhan, bu defa ev halini yayınladı. Önce mutfağa giren Özilhan pizza yapmak için hamur yoğurdu. Hamuru yoğurduktan sonra pişiren ve bir güzel süsleyen oyuncu akabinde ise gözleri için maske kullanıp dinlenmeye başladı. Özilhan'ın o hallerine hem eleştiri hem de beğeni yağdı.



BEĞENİ YAĞDI!
Sosyal medyayı aktif kullanan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Yeni yılın ilk günlerinde tatil için rotasını Prag'a çeviren Turan, buradan fotoğraflarını yayınlamayı da ihmal etmedi. Kare kare fotoğraflarını Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, 100 bin beğeni aldı. Turan'a, "Çok güzelsin" ve "Yıllardır Prag'a gitmek istiyordun sonunda gittin" gibi yorumlar yapıldı.

SÜRPRİZ KUTLAMA
Gökhan Türkmen, 2014 yılında evlendiği Sinem Türkmen ile dünyaevine girmişti. İki tane dünyalar tatlısı kızı olan Türkmen, önceki gün ailesiyle birlikte küçük kızı Leyla Ada Türkmen'in doğum gününü kutladı. Türkmen, 7 yaşına giren kızına eşiyle birlikte Suadiye'de, yakın dostları, ailesi ve kızının arkadaşlarının katılımıyla bir parti organize etti. Yoğun konser takvimine rağmen kızının doğum gününde yanında yer alan başarılı şarkıcı, bu mutlu günün fotoğraflarını da sosyal medya hesabında paylaştı.

'HEP SONRADAN' GELİYOR!
Gitarına eşlik eden eşsiz sesiyle dinleyicisini büyüleyen şarkıcı, söz yazarı ve hikâye anlatıcısı Kalben, özgün hikayelerini rap formatında anlatan müzisyen dostu Grogi ile yazdıkları 'Hep Sonradan'ın klip lansmanını önceki gün Bomonti'de gerçekleştirdi. 11 Ocak'ta tüm dijital platformlarda yayınlanacak olan "Hep Sonradan"ın, yönetmen koltuğunda Selçuk Danyıldız ve Selçuk Uzanır oturuyor.

"İYİ Kİ EVLENDİM"
Melek Mosso, önceki gece Maslak'taki Yeni Gazino'da sahne aldı. Geniş repertuvarı ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Mosso, "2023'de şehit verdik, deprem yaşadık. Çok üzücü bir yılı geride bıraktık. Benim açımdan tek olumlu şey evliliğim oldu. İyi ki de evlendim, çok mutluyum. Yeni yıl hepimize, sağlık, huzur, bereket getirsin. Böyle olaylar bir daha hiç yaşanmasın" dedi.
Doğan SAVAŞ

ANLAMSIZ TEPKİ!
Geçen sene ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu ile büyük aşk yaşayan ve evlenecekleri konuşulan oyuncu Selin Işık, geçtiğimiz akşam sevgilisi ile Cihangir'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Flaşlar patlayınca tepki gösteren Işık ve sevgilisi, ''Sizin bu yaptığınız yasal değil! Siz bize sormadan fotoğraflarımızı çekemezsiniz önce izin alacaksınız'' diyerek, gazetecilere nasihat vererek işlerini öğretmeye çalıştı.
Doğan SAVAŞ

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN