Genç popçu Aleyna Tilki içini döktü: Canımı ortaya attım!

Sahne çıkmasının engellendiğini söyleyen Aleyna Tilki, “Korkmuyorum” diyerek başına gelenleri sıraladı. Tilki, “Kaç kere ölümden döndüm, sahnede hiç kimse canımı umursamadı, beni bir çöp gibi ortaya attılar” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ocak 2024 Güncelleme 04 Ocak 2024, 09:12
Genç popçu Aleyna Tilki içini döktü: Canımı ortaya attım!

İÇİNDEKİLER

Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından bir süre önce "Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz" açıklamasıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. İşlerinin engellendiğini söyleyen genç şarkıcı bir Youtube programına konuk oldu. Tilki, bu yıl 5 konser verdiğini söyleyerek yaşadığı durumu anlattı.

"SEKTÖREL BASKI VAR"
Tilki, "Korkmuyorum" diyerek başladığı açıklamalarında, "Sektörel bir baskı var, benim küfrümü üstüne alınanlar bile piyon. Birileri benim sahne yapmamı istemiyor. Sektörü domine eden insanlar, başka sanatçıları da kayırmak için ben açıkcası... Çok canımı sıkarlarsa başıma nelerin geldiğini de anlatacağım, kaç kere ölümden döndüm, sahnede hiç kimse canımı umursamadı, beni bir çöp gibi ortaya attılar" söyleyerek herkesi şaşırttı.

"ÖLÜM TEHDİDİ ALDIM"
Genç popçu konuşmasından sonra ölüm tehdidi aldığını ifade ederek, "Ben konuştuğum için bana korku vermeye çalışıyorlar, ben korkmuyorum, konserimde bomba da patladı, prodüktörümü kasap bıçağıyla ortadan ikiye de böldüler, gözümün önünde bir tane adamın bacağı da koptu, sahneye bıçakla biri de atladı... Canımı ortaya atıp çıkardılar saatlerce uykusuz çalıştım" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN