Neslihan Atagül'den samimi Formula 1 itirafı: "Seviyorum..."

Oyuncu neslihan Atagül, Levent'teki bir veterinerden çıkarken görüntülendi. Geçtiğimiz haftalarda eşi Kadir Doğulu ile Dubai'ye giden ve Formula1'i izleyen Atagül, "Ben seviyorum ya. Bu sene de takip ettim fazlasıyla. Seviyorum araba kullanmayı ve dikkatli kullanıyorum." dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Aralık 2023 Güncelleme 24 Aralık 2023, 07:01
Neslihan Atagül’den samimi Formula 1 itirafı: Seviyorum...

İÇİNDEKİLER

Oyuncu neslihan Atagül, önceki gün Levent'teki bir veterinerden çıkarken görüntülendi. Çıkışta gazeteciler ile sohbet eden Atagül, "Oyun oynarken bir yere takılmış. Geldik gösterdik. Bir şeyi yok teşekkür ederim" dedi.




Geçtiğimiz haftalarda eşi Kadir Doğulu ile Dubai'ye giden ve Formula1'i izleyen Atagül, "Ben seviyorum ya. Bu sene de takip ettim fazlasıyla. Seviyorum araba kullanmayı ve dikkatli kullanıyorum ama. Kadir bana bazı deneyimler yaşatıyor ama kontrollü olarak tabii ki. Biraz trafik de vardı azıcık geç gittik." diyerek güldü.


Dijital bir plaftorma "Mithat" isimli bir film çeken eşi Kadir Doğulu'nun filmi hakkında da konuşan Neslihan Atagül, "Biz yapımcısıyız ve bu çok zor. Yapımcılık zor bir meslek ama aynı zamanda harika bir şey. Bize çok güzel bir katkı sağladı çünkü yapımcı, senarist ve oyuncuları daha iyi anlamamıza sebep oldu. Ama yapımcı olduk diye oyunculuğu da bırakmadık" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN