Engin Altan Düzyatan'nın yeni oyuncağının fiyatı dudak uçuklattı!

Engin Altan Düzyatan, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Düzyatan'ın yeni aldığı lüks arabasının plakası da gözlerden kaçmadı. Kendi adının baş harfleri ve eşi Neslişah Alkoçlar'ın baş harflerinden oluşan özel bir plaka yaptıran Düzyatan, bu yeni oyuncağına tam 4 milyon TL ödedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Aralık 2023 Güncelleme 23 Aralık 2023, 07:02
Engin Altan Düzyatan’nın yeni oyuncağının fiyatı dudak uçuklattı!

İÇİNDEKİLER

Engin Altan Düzyatan, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Abu Dabi'de gerçekleşen Formula 1 Dünya Şampiyonası'nı dünya yıldızlarıyla izleyen oyuncu, "Herkes gibi biz de davetliydik. İki gün keyifli vakit geçirdik. Motor sporlarını sevdiğim için daha keyifli oldu" dedi.

EŞİNİ UNUTMADI!
Geçtiğimiz günlerde eşi Neslişah Alkoçlar'ın doğum gününü Instagram'dan romantik mesajla kutlayan oyuncu, "Birlikte kutladığımız 10. yılımızdı. Çok özeldi ve keyifliydi. Abu Dabi'de kutladık.



Bizim için güzel bir hafta sonu oldu" ifadelerini kullandı. Düzyatan'ın yeni aldığı lüks arabasının plakası da gözlerden kaçmadı. Kendi adının baş harfleri ve eşi Neslişah Alkoçlar'ın baş harflerinden oluşan özel bir plaka yaptıran Düzyatan, bu yeni oyuncağına tam 4 milyon TL ödedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN