Paraya para demeyecek! Simge Sağın, sahne kaşesine zam yaptı

Galatasaraylı İcardi ile “Aşkın Olayım” şarkısı özdeşleşen ve yükselişe geçen güzel şarkıcı Simge Sağın, sahne kaşesine de zam yaptı. Sağın’ın konser başına 600 bin TL aldığı konuşuluyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2023 Güncelleme 19 Aralık 2023, 09:34
Paraya para demeyecek! Simge Sağın, sahne kaşesine zam yaptı

İÇİNDEKİLER

Sahnelerden inmeyen Simge Sağın'a geçtiğimiz günlerde nazar değmişti. Güzel şarkıcı, sahnede fenalaşmış kulise dönmüştü. Sağın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından sahneye geri dönmüştü.

Ünlü şarkıcı, virüs kaptığını açıklamıştı. Zor bir süreçten geçen ve sağlığına konuşan Sağın, önceki akşam özel bir gecede sahne aldı. Açıklama yapan Sağın, "Simge, "Müthiş bir grip bu... Sersefil oldum" ifadelerini kullandı.

FİYAT ARTIRDI!
Öte yandan Sağın'ın son yıllardaki patlamasının en büyük etkenlerinden biri de kuşkusuz Mauro İcardi oldu. Galatasaraylı yıldız futbolcuyla özdeşleşen "Aşkın Olayım" şarkısıyla yükselişe geçen Sağın, konser taleplerinin artmasıyla beraber kaşesine de zam yaptı. 2021 yazında 53 konser veren ve 3 milyon 180 bin TL kazanan güzel şarkıcının şimdilerde ise konser başına 600 bin TL aldığı iddia ediliyor.


ZİRVEYE DOĞRU YÜRÜYOR!
Son dönemde konserden konsere koşan ve özellikle son 2 yıldır yoğun bir tempoya giren güzel şarkıcı, sahnelerin de bir numaralı ismi konumuna geldi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN