İrem Derici tarafını seçti! Hadise ile polemiğe giren Ece Seçkin’e destek verdi

İrem Derici, Hadise ile polemiğe giren Ece Seçkin’e destek verdi. Tartışmaya katılan ve Seçkin’in yanında duran Derici, Hadise hakkında iğneleyici sözler sarf etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Aralık 2023 Güncelleme 13 Aralık 2023, 07:03
İrem Derici tarafını seçti!  Hadise ile polemiğe giren Ece Seçkin’e destek verdi

İÇİNDEKİLER

Türk pop müziğinin popüler isimlerinden Hadise ve Ece Seçkin, arka arkaya Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda geçtiğimiz hafta konser verdi. Sahneye iddialı dekoltesi, dansçıları ve şovlarıyla dolduran Hadise, konser sonrası polemik yaratmıştı. Hadise konserindeki kareleri paylaşarak "Ne diyordu Norm Ender? Bebeleri pistten alalım?" yazınca gözler Ece Seçkin'e dönmüştü.

SOĞUK SAVAŞ!
Çünkü Hadise'den önceki günlerde Ece Seçkin de iddialı kostümü ve şovlarıyla aynı sahnedeydi. Sahneye pembe iddialı kıyafeti ve dansçılarıyla çıkan Seçkin'den, Hadise'ye cevap gecikmemişti. Seçkin de konserinden bazı anları paylaşarak "Ezhel de 'bebeler her şeyi biliyorlar, boşuna yapacaksın bize lolo' diyerek yanıtlamıştı" diyerek sosyal medyayı sallamıştı.



POLEMİK BÜYÜYOR!
Tartışmaya İrem Derici de dahil oldu. Sahnesi için özel hazırlanan isimlerden olan Derici de Ece Seçkin'e destek vererek "Senin özgünlüğünün onların dış görünüşünden daha sağlam olmasından hoşlanmazlar" sözleriyle tartışmaya katıldı. Rahat durmayan Hadise de, dansçıları tarafından taşındığı bir kareyi paylaşarak, "Ortalığın karıştığını görünce aranızdan ayrılma şeklim." notunu düştü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN