Büyük aşk bitti! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkında son perde: Afra ilk kez konuştu

Yılan hikayesine dönen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkında son perde... Saraçoğlu, “Özel birlikteliğimiz yok” diyerek ilk kez bu kadar net konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Aralık 2023 Güncelleme 02 Aralık 2023, 07:05
Büyük aşk bitti! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkında son perde:  Afra ilk kez konuştu

İÇİNDEKİLER

Afra Saraçoğlu, meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık ilişkilerini geçen sene sonlandırmıştı. Ünlü oyuncu, daha sonra dizideki partneri Mert Ramazan Demir'le yeni bir aşka yelken açmıştı. İkilinin aşkı ise birlikte çıktıkları yaz tatilinde belgelenmişti.




Saraçoğlu ve Demir, tekne tatillerinde dudak dudağa kameralara yansımıştı. Daha sonra ise ikilinin ayrıldıkları iddia edilmişti. Hatta çiftin, sette çok büyük bir kavga ettikleri, yönetmenlerin güç bela ayırdıkları gelen iddialar arasındaydı.

"SADECE İŞ ARKADAŞIYIZ"
Geçtiğimiz akşam 25. yaşını kutlayan Saraçoğlu, basın mensuplarıyla sohbet ederken özel hayatıyla ilgili de konuştu.

Güzel oyuncu doğum günü için düzenlediği parti öncesinde kendisine sürekli Demir'in sorulmasından rahatsız oldu. Saraçoğlu, aşk sorularına, "Sadece iş arkadaşıyız, özel bir birlikteliğimiz yok" diyerek tüm iddialara noktasını koydu. Ayrıca muhabirlerin, "Ayrılık sebebi ne?" soruları karşısında rahatsız olan Saraçoğlu, "Hiç gerek yok arkadaşlar böyle şeylere" diyerek konuyu kapattı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN