İşin 'aslı' evlilik! Sevgilisi Melisa Aslı Pamuk’a evlilik teklif eden Yusuf Yazıcı ‘evet’ cevabını aldı

Sevgilisi Melisa Aslı Pamuk’a evlilik teklif eden Yusuf Yazıcı ‘evet’ cevabını aldı. Mutluluklarını gözler önünde yaşayan çift, iddialara göre sezon sonu evlilik planları yapıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Kasım 2023 Güncelleme 30 Kasım 2023, 07:04
İşin ’aslı’ evlilik! Sevgilisi Melisa Aslı Pamuk’a evlilik teklif eden Yusuf Yazıcı ‘evet’ cevabını aldı

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı, Çeşme'de bir arkadaş ortamında tanışmış ve birbirinden etkilenmişti. Bir süre flört eden ikili daha sonra aşklarını sosyal medyadan ilan etmişti.



Sevgilisi Yusuf Yazıcı'nın Fransa'da top koşturmasından dolayı İstanbul-Fransa arası mekik dokuyan Melisa Aslı Pamuk, Yazıcı'dan evlilik teklifi almıştı. İlişkilerinin daha yeni olmasından dolayı teklife olumlu-olumsuz cevap vermeyen Pamuk, sonunda ikna oldu. Ünlü çift, geçtiğimiz gün sosyal medya hesaplarından romantik bir paylaşım yaptı.



ROMANTİK ANLAR!
İkili, İtalya'daki Como Gölü'nde tekne turu yaparken çekilen fotoğraflarını ise 73 gün rötarla paylaştı. Artık her anlarını gözler önüne seren çiftin evlilik yoluna girdiği de öğrenildi.

İddiaya göre çift, Fransa'daki futbol sezonunun kapanmasının ardından nikah masasına oturacak. Yazıcı ve Pamuk'un nasıl bir organizasyonla evleneceği de merak konusu oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN