Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ 13 yılın ardından aynı filmde buluştu | Kenan Doğulu'dan samimi yorum: Yeşilçam yıldızları gibi

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra “İstanbul İçin Son Çağrı” filminde buluştu. Filmin galasına katılan Saat’in eşi Kenan Doğulu, ikiliyi Yeşilçam yıldızlarına benzetti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2023 Güncelleme 24 Kasım 2023, 07:04
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ 13 yılın ardından aynı filmde buluştu | Kenan Doğulu’dan samimi yorum: Yeşilçam yıldızları gibi

İÇİNDEKİLER

Yakışıklılığı dilden dile dolanan Kıvanç Tatlıtuğ ve güzelliğiyle hep ön planda olan Beren Saat 13 yıl aranın ardından bir film projesinde yeninden birlikte rol aldı. Dijital bir platformda yayınlanacak olan "İstanbul İçin Son Çağrı" filminde birlikte boy gösterecek ikili, herkesi heyecanlandırdı.


Merakla beklenen filmin galası önceki gün Karaköy'de bir otel gerçekleşti. Galada Saat, güzelliği ile göz doldururken Tatlıtuğ ise her zaman olduğu çok tarzdı.

ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ!
Tatlıtuğ ve Saat'in eşleri Başak Dizer ve Kenan Doğulu da geceye katılanlar arasındaydı. Eşlerini yalnız bırakmayan Dizer ve Doğulu bir an olsun eşlerinin yanından ayrılmadı.



Galada konuşan Doğulu, ikiliyi Yeşilçam yıldızlarına benzetti. Ünlü müzisyen, "Çağdaş klasikleri arasına girmiş bir çift benim için Beren ve Kıvanç... Filiz Akın'la Cüneyt Arkın, Hülya Koçyiğit'le Tarık Akan gibi... O yüzden o heyecan hepimizde vardı. Uzun mesajlı bir filmde buluşmaları hepimizi mutlu etti... Her şeyden önce Beren'in bir hayranı olarak beni çok mutlu etti" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN