Pınar Deniz ile evlenmeye hazırlanan Kaan Yıldırım'ı evlilik soruları kaçırdı! "Evlilik ne zaman?" sorularına öyle bir cavap verdi ki...

Kaan Yıldırım ve Biran Damla Yılmaz, bir yapım şirketinden çıkarken görüntülendi. Pınar Deniz ile evlenmeye hazırlanan Yıldırım, muhabirlerin "Evlilik ne zaman?" soruları karşısında ise, "Özel hayat hakkındaki sorulara cevap vermiyorum" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Kasım 2023 Güncelleme 04 Kasım 2023, 07:01
Pınar Deniz ile evlenmeye hazırlanan Kaan Yıldırım’ı evlilik soruları kaçırdı!  Evlilik ne zaman? sorularına öyle bir cavap verdi ki...

İÇİNDEKİLER

Kaan Yıldırım ve Biran Damla Yılmaz, önceki gün Etiler'deki bir yapım şirketinden çıkarken görüntülendi.

Çıkışta proje hakkında konuşan Kaan Yıldırım, "Güzel bir proje olacağını düşünüyorum. Okuma provası gerçekleştirdik.



Her şey güzel" dedi. Pınar Deniz ile evlenmeye hazırlanan Yıldırım, muhabirlerin "Evlilik ne zaman?" soruları karşısında ise, "Özel hayat hakkındaki sorulara cevap vermiyorum" diye konuştu.

Ardından yine içeriden çıkan birlikte aynı projede yer alacağı rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz, "Bu rol, benim daha öncesinde oynadığım karakterlere göre çok farklı bir karakter... Yoğun bir dönemdeyim. Dizimizin çalışmalarına devam ediyoruz" dedi. İkili, daha sonra ayrı ayrı araçlara binerek oradan ayrıldı.

Yıldırım, Deniz ile evleneceklerini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN