Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, gecelerde boy gösterdi

Uzun süredir birlikte görüntü vermeyen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, reyting kaygısı yüzünden ortaya çıktı. Birlikte bir mekanda eğlenen ikili, yine soruları cevaplamadı ve adeta rol yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Kasım 2023 Güncelleme 04 Kasım 2023, 14:17
Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, gecelerde boy gösterdi

İÇİNDEKİLER

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrollerini paylaştığı "Yalı Çapkını" dizisi son dönemde reytinglerde istediğini alamıyordu.

Diziyi izleyen kitle, "senaryonun iyiye gitmediğini" sosyal medyada birçok kez yazmıştı.




Yaşananların ardından çok fazla dışarı çıkmayan Saraçoğlu, geçtiğimiz hafta bir müzikalde boy göstermişti. Demir ise, önceki gün güzel bir kadınla bir mekanda eğlenmişti.


"AŞKLARI BİTTİ" SÖYLEMİ ÇÜRÜDÜ
Aşkları bir dargın bir barışık devam eden oyuncu Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, önceki akşam Kadıköy'de bir mekandaydı. Mekanda bir hayli keyifli olduğu gözlenen çift, haklarında çıkan, "Ayrıldılar. Kavga ettiler. Aşkları bitti" gibi söylemleri de çürütmüş oldu.




Mekan çıkışı gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında sessiz kalmayı tercih eden sevgililer, hızlı adımlarla araçlarına binerek gözlerden kayboldu. Uzun süredir yan yana görüntü vermeyen çiftin, "reyting kaygısı yüzünden mi?" yoksa gerçekten aşka devam ettikleri için mi? bir araya geldikleri ise şimdiden merak konusu oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN