Baba mirası yine gündem oldu! Süreyya Yalçın’a babasından kalan 1.6 milyar dolarlık servete ne oldu?

Süreyya Yalçın, babası Faruk Yalçın’dan kalan 1.6 milyar dolarlık mirasını uçakla İsviçre’ye transfer ettiği iddialarını yalanladı. Sosyal medyada gündem olan para için şöyle yorumlar yapıldı: “Süreyya Yalçın paraların nerede?”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Kasım 2023 Güncelleme 01 Kasım 2023, 07:00
Baba mirası yine gündem oldu! Süreyya Yalçın’a babasından kalan 1.6 milyar dolarlık servete ne oldu?

İÇİNDEKİLER

Sosyete son dönemde müthiş bir iddia ile çalkalanıyordu. Lüks yaşamı ve harcamalarıyla bilinen Süreyya Yalçın, söylentilerin başrolündeki isimdi. Herkes sosyetik güzelin, babası Faruk Yalçın'dan kalan 1.6 milyar dolarlık mirası ne olduğunu merak ediyordu. Yalçın'ın 'NATO Müteahhidi' olarak tanınan babası Faruk Yalçın'dan kalan 1.6 milyar dolarlık mirasını iki gün önce özel bir uçakla İsviçre'ye transfer ettiği iddia ediliyordu.

'HANGİ ÇAĞDAYIZ'
Süreyya Yalçın, servetini yurt dışına taşıdığına dair iddialara tepki gösterdi: "Hangi çağdayız, uçakla para taşımak da nedir? Ne ortalarda konuşulduğu gibi 1.6 milyar dolarlık servetim var, ne de gizli bir yolla yurt dışına para çıkardım. 20 gündür eşimle beraber Antalya'da tatildeyiz. Böyle bir para transferi yapılmadı. Bu tamamen hayal ürünü bir dedikodu. Büyük şaşkınlık içindeyim!"



'GÜNDEME OTURDU'
"Mahkemece elimize tutuşturulan nakit ya da peşin bir para yok ki bunu taşıyalım" diyen sosyetik güzel Süreyya Yalçın'a sosyal medyada, "Paraların akıbeti ne oldu?", "O kadar para nerede?" ve "Miras kaldığından emin misin?" soruları soruldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN