Evlilik baskısı! Seyhan Yıldırım’dan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’a evlilik baskısı...

Abla Nilüfer Yıldırım ile aralarından su sızmayan ve son olarak anne Seyhan Yıldırım’ın da gözüne giren Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’a evlilik baskısı var. Yıldırım ailesinin çifte, “İyi giden bir ilişkiniz var. Daha fazla evliliği ertelemeyen” dediği iddia ediliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2023 Güncelleme 24 Ekim 2023, 07:02
Evlilik baskısı! Seyhan Yıldırım’dan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’a evlilik baskısı...

İÇİNDEKİLER

Pınar Deniz bir süredir kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyor. İlişkilerini hep gözler önünde yaşayan çift, sık sık sosyal medyadan da paylaşım yapıyor. Geçtiğimiz aylarda yaptıkları paylaşımla evlenecekleri konuşulan çift, herkesi heyecanlandırmıştı.



Instagram hesabından Deniz'le çektirdiği fotoğrafları ve güzel oyuncunun yüzük taktığı parmağını gösterdiği bir pozu paylaşan Yıldırım, "Senin bana nasip olman, şahsi hayatımın en değer biçilmez talihidir" notunu düştü. Kaan Yıldırım, sevgilisi Pınar Deniz'i ailesiyle tanıştırmıştı.



Abla Nilüfer Yıldırım'la kısa sürede iyi bir bağlantı kuran Deniz'in görümcesiyle yediği içtiği ayrı gitmiyordu. Abla Yıldırım'ın ardından anne Seyhan Yıldırım'la bir araya gelen ve sosyal medyadan takipleşmeye de başlayan Deniz, kaleyi içerden fethetmişti.



Kendileriyle içli dışlı olan Deniz'i gelinleri olarak görmek isteyen Yıldırım ailesi, hem Kaan Yıldırım'a hem de Pınar Deniz'e 'artık evlenin' baskısı yapıyor. İddiaya göre özellikle anne Yıldırım'ın, "İyi giden bir ilişkiniz var. Daha fazla evliliği ertelemeyen" dediği öne sürülüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN