Cannes'da soğuk savaş! Miray Daner ile Hilal Altınbilek pişti oldu

Kubilay Aka ile 4 yıllık ilişkisi Hilal Altınbilek yüzünden biten Miray Daner, Cannes’da gerçekleşen fuarda Altınbilek ile pişti oldu. Fotoğraf için Altınbilek’le yan yana gelmek zorunda kalan Daner’in asık suratı ve tavırları dikkat çekti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ekim 2023 Güncelleme 19 Ekim 2023, 09:59
Cannes’da soğuk savaş! Miray Daner ile Hilal Altınbilek pişti oldu

İÇİNDEKİLER

Bir dönem mutlu bir birliktelik yaşayan Miray Daner ve Kubilay Aka'nın evlenmesi bekleniyordu. Fakat çiftin, 4 yıllık ilişkisi 2019 yılında bitmişti. İlişkinin bitmesine sebep olarak ise Aka'nın Daner'i oyuncu Hilal Altınbilek'le aldattığı iddia edilmişti.




Aka ve Altınbilek'in birlikte oldukları öne sürülen kareler de sosyal medyadan yayınlanmıştı. Çıkan bu fotoğrafların ardından Aka'dan ayrılan Daner, bir süre sonra sevgilisini affetse de ikili kısa bir süre sonra ortak bir kararla ilişkiyi tamamen noktalamıştı.



Yaşanan bu olayların ardından yıllar sonra Hilal Altınbilek ve Miray Daner, Cannes'da gerçekleştirilen TV ve yapım sektörü fuarı MIPCOM'un davetine katıldı. Güzelliğiyle dikkat çeken Daner ve Altınbilek, bir fotoğraf çekimi sırasında yan yana gelince pişti oldu.



Altınbilek rahat tavırlar sergilerken, Daner'in yüzünün asık olması ve bakışlarını kaçırması dikkatlerden kaçmadı. Çekimin ardından bir araya gelmemek için köşe kapmaca oynayan ikilinin arasında soğuk rüzgarların esti.

SURATI ASIKTI!
Daner ve Altınbilek'in hareketleri objektiflerden kaçmadı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN