İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin milyonluk villasında yok yok! Özel havuz, oyun alanı...

İkiz bebek bekleyen İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin Zekeriköy’deki 150 milyon TL’lik lüks villası gündem oldu. Doğacak çocukları için bebek odası hazırlığına da başlayan çiftin, dört kattan oluşan villasında büyük bir bahçe, özel havuz, oyun alanı ve müzik stüdyosu bulunuyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ekim 2023 Güncelleme 12 Ekim 2023, 07:04
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin milyonluk villasında yok yok!  Özel havuz, oyun alanı...

İÇİNDEKİLER

Uzun süre birlikteliği olan Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses, 2021 yılında dünyaevine girdi. Tatlıses ve Şefkatli şimdilerde ikiz bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. 5 aylık hamile olan Şefkatli sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.



Her paylaşımı büyük beğeni toplayan ünlü çiftin Zekariyaköy'deki 4 katlı lüks villası da sosyal medyada gündem oldu. Tatlıses ve Şefkatli çiftinin evini görenler hayran kaldı.

VİLLADA YOK YOK!
Derya Tuna, İbrahim Tatlıses'ten ayrılırken eşinin kendisine bırakmış olduğu evlerden birini düğün hediyesi olarak oğlu İdo Tatlıses'e bırakmıştı. Dört kattan oluşan villada büyük bir bahçe, taş fırın, özel havuz, Tatlıses'in oyun alanı ve stüdyosu ayrıca okuma odası var.



Bebeklerinin odası için hazırlıklara başlayan Şefkatli, her şeyle yakından ilgileniyor. Tatlıses'in müzik çalışmalarını yaptığı bir stüdyonun da olduğu kısım garaj olarak kullanılıyor. Ünlü şarkıcının günlük kullandığı otomobillerin yanı sıra konsere giderken kullandığı araçlar da burada yer alıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN