Alina Boz ile 4 yıllık ilişkilerini noktalayan Mithat Can Özer karavanla inzivaya çekildi! Ayrılık nedeni ortaya çıktı

Alina Boz’dan ayrıldıktan sonra Portekiz’de karavan hayatını geçip inzivaya çekilen Mithat Can Özer’in Boz’dan neden ayrıldığı ortaya çıktı. İddiaya göre, Türkiye’de yaşamak istemeyen Özer, Boz’a "Gel Portekiz'e yerleşelim" deyince ilişki çıkmaza girdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2023 Güncelleme 10 Ekim 2023, 07:03
Alina Boz ile 4 yıllık ilişkilerini noktalayan Mithat Can Özer karavanla inzivaya çekildi! Ayrılık nedeni ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

Mithat Can Özer ve Alina Boz'un 4 yıllık ilişkileri geçtiğimiz aylarda bitmişti. Ardından Boz'a hayranlığıyla bilinen çapkın işletmeci Umut Evirgen, güzel oyuncunun kalbini çalmış, Evirgen ve Boz yeni bir aşka yelken açmıştı.

Aşklarını sağır sultana duyuran çift, doludizgin bir ilişki yaşamaya başlamıştı.

Ardından evlenecekleri de konuşulan Evirgen ve Boz birlikteliği, en çok Mithat Can Özer'i etkilemişti.

Boz'la birlikteyken sık sık Portekiz'e tatile giden ve bu ülkeden ev de alan Özer, sevgilisiyle orada güzel bir hayat planlıyordu.

AŞK TÜRKİYE'DE KALDI!
Boz'la ayrılır ayrılmaz Portekiz'e yerleşen Özer, geçtiğimiz gün karavan pozlarını paylaşmıştı. İnzivaya çekilen Özer'in hüzünlü görünümüne vurgu yapan takipçileri ülkesine dönüp yeniden müzik üretme çağrısı yapmıştı.

Adeta aşka küsen Özer'in, Boz'la evliliği ertelediği için ayrıldığı öne sürülmüştü. Ama ayrılık nedeni bambaşka çıktı. İddiaya göre Türkiye'den ayrılmak isteyen Özer, Boz'a bu durumu iletti.

Sevgilisinin de onunla beraber Portekiz'de yaşamasını isteyen Özer'in, ret cevabı almasının ardından 4 yıllık ilişki sona erdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN