Sahil turu! Zehra Çilingiroğlu, sevgilisi Mürsel Kaya ile fena yakalandı

Zehra Çilingiroğlu, sevgilisi Mürsel Kaya ile trafikte objektiflere yakalandı. İşte sizler için derlediğimiz 9 Ekim tarihli TAKVİM saklamabç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2023 Güncelleme 09 Ekim 2023, 07:01
Sahil turu! Zehra Çilingiroğlu, sevgilisi Mürsel Kaya ile fena yakalandı

İÇİNDEKİLER

Zehra Çilingiroğlu ve sevgilisi Mürsel Kaya, önceki gece Bebek sahilde seyir halinde görüntülendi. Arabanın içinde seyir halinde olan çift, bir yandan da sohbet ediyorlardı.



Koyu sohbetleri esnasında gazetecilerin kendisini çekmesiyle objektiflere dönen Zehra Çilingiroğlu ve Mürsel Kaya, sorulara yanıt vermeden akan trafikte gözlerden kayboldular. (Doğan SAVAŞ)


AVŞAR KIZI'NDAN DESTEK
22 yıldır devam eden Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası, 9-14 Ekim arasında Bodrum Torba'da bir otelde düzenlenecek. Yurtiçi ve yurtdışından birçok katılımcının olduğu turnuvada Avşar da yarışacak. Elde edilen tüm gelir, tenisçi çocuklar, maddi durumu yetersiz lise ve üniversite öğrencilerine aktarılıyor.



MASALSI KONSER!
Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam sahnesinde bir kez daha Nil Karaibrahimgil ve sevenlerini ağırladı. Karaibrahimgil, eşsiz geceye unutulmaz bir sürprizle başlangıç yaptı. Rock müziğin sevilen sesi Teoman ile konser startını veren Karaibrahimgil, alkış yağmuruna tutuldu. İkili, eğlenceyi ikiye katladı.



SAHİLDE OLTA ATTI
Etin Jönü lakaplı ünlü şef Gürkan Topçu, önceki gün Arnavutköy'de balık tutarken görüntülendi. Kendisi ve köpeği için kamp sandalyesi de getirmeyi ihmal etmeyen Topçu, "Floki'yi de aldım, biraz balık tutalım dedim sakinlik iyi geliyor. Benim evlat sayılır" dedi. (Doğan SAVAŞ)



VEFALI SİNAN
Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, önceki akşam 15 Temmuz gecesi, Şehitler Köprüsünde şehit edilen Batuhan Ergin'in kardeşi Berke Ergin'in nikah törenine katıldı. Berke'nin nikah şahidi olan Akçıl, sosyal medya hesabından Ergin için, "Canım kardeşim Batuhan. Kardeşin Berke evlendi. Ben de bu mutluluğa şahit oldum. Cennetinde rahat uyumaya devam et. Lütfen'' dedi.



SÜPER BİR FESTİVAL OLDU
Umut Evirgen ve sevgilisi Alina Boz, önceki gece Rumeli Hisarı'ndaki bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi. Çıkışta, Adana Film Festivali'ne giden çift, festival ile ilgili, "Çok iyi geçti. Süper bir festival oldu." dedi. Aşk ve evlilik sorularına yanıt vermeyen Boz ve Evirgen, araçlarına binerek oradan ayrıldı. (Doğan SAVAŞ)



KISKANÇLIK RÜZGARI
ATV'nin sevilen dizisi "Kardeşlerim"de dün akşam yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Dizi, hem ekranlarda hem de sosyal medyadaki başarısını sürdürmeye devam etti. Okulda kıskançlık rüzgarı esmeye devam ediyor. Lidya Ömer ile yakınlaşmak için matematik sınavını kullanıp Ömer'den ders alır. Bu durum Süsen'i deli eder kızlar tuvaletinde Lidya ile saç başa kavga ederler. ONLARI KANDIRMAYI BAŞARIR
Lidya bu fırsatı kaçırmaz ve Ömer'e her şeyi anlatır mağduru oynar. Elif ise Oğulcan'ı kıskandırmak için Mahir'i kullanır. Asiye kuzenini teselli eder. Orhan'ın annesi onlarda kalmak için her türlü numarayı çevirir en son torununu kaçırmaya çalışıp saldırıya uğradığını yalanı ile onları kandırmayı başarır. Akif ve Şevval yine işbirliği ile Ahmet'in ölümündeki rollerinden sıyrılırlar. Yaman ile iş ortaklığına giren Akif, Ankara'ya gider ve bir AVM'de çok cazibeli bir kadınla flörtleşir. Ortadan kaybolan gizemli kadın Yaman'ın arkadaşı ve Süsen'in annesi Süreyya çıkar.



BEN O DEFTERİ KAPATTIM
Yılmaz Güney'in eski eşi Nebahat Çehre, geçtiğimiz gün Etiler'de alışveriş yaparken görüntülendi. Gazetecilerin, ''Yılmaz Bey'den şiddet gördünüz mü?'' sorusuna, ''Ben o defteri yıllar önce kapattım, bir daha bu konu hakkında konuşmayacağım" dedi. (AYDIN HAMZA)



KIBRIS'I COŞTURDU
Başarılı şarkıcı Serkan Kaya, önceki akşam Kıbrıs Girne'deki bir otelde sahne aldı. 1500 kişinin yer aldığı konserde Kaya, en sevilen şarkılarının yanı sıra repertuarında birçok şarkıya yer verdi. Sahne öncesi basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Kaya, bir hayli keyifliydi. Şarkıcı, "Şükür çok güzel bir yaz sezonunu geride bıraktık" dedi.



MUHTEŞEM DÜET
Sanatçı İbrahim Tatlıses, önceki akşam bir restoranda sevenlerine unutulmaz bir gece daha yaşattı. İmparator, Muazzez Ersoy'u sahneye davet etti. İkili, efsane şarkılarını birlikte seslendirdi. Muhteşem düet büyük alkış aldı.



ÖDÜLLERİNİ ALDILAR
Mücevher İhracatçıları Birliği tarafından 13'sü düzenlenen Mücevher Tasarım Yarışması'nın kazananları ödüllerini aldı. İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen törende 1. ödülünü Ebru Demiral, 'Next- Art' adlı tasarımıyla MİB Başkanı Burak Yakın'ın elinden aldı.



ÜNLÜ İSİMLERDEN ALBÜME DESTEK
Ünlü şarkıcı Uğur Arslan, önceki akşam şarkıcı Çetin Ay'ın albüm lansmanına katılarak, kendisine destek verdi. 'Dolunay'ı müzik severlerle buluşturan şarkıcı, "Destek olan herkese çok teşekkür ederim'' dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN