Yasemin Şefkatli'den karnı burnunda poz! İdo'ya övgüler yağdırdı...

Duygusal bir döneme giren ve ikiz bebeklerine hamile olan Yasemin Şefkatli, önce büyüyen göbeğini paylaştı, sonra da evlilik yıl dönümü paylaşımı yaparak eşi İdo Tatlıses’e övgüler yağdırdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2023 Güncelleme 08 Ekim 2023, 06:59
Yasemin Şefkatli’den karnı burnunda poz! İdo’ya övgüler yağdırdı...

İÇİNDEKİLER

İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses'le 2021 yılında dünyaevine giren Yasemin Şefkatli'nin ikiz bebek beklediğinin müjdesi geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı.



Çift, bebeklerinin erkek olduğunu ve tek yumurta ikizi olduklarını da duyurmuştu. Bu süreçte duygusal bir döneme giren Şefkatli'nin de en büyük destekçisi kayınvalidesi Derya Tuna olmuştu. Geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanan ve bir süre hastanede yatan Şefkatli, sağlığına kavuşmasının ardından Instagram'dan son halini paylaştı.

'NEFİS BİR BABANIZ OLACAK'
Şimdilerde 5 aylık hamile olan Şefkatli, karnı burnunda yeni pozunu sosyal medyadan yayınladı. Heyecanı günden güne artan ünlü ismin göbeğinin belirginleşmesi dikkatlerden kaçmadı.



Bu paylaşımın ardından Şefkatli'den bir de evlilik yıl dönümü paylaşımı geldi. Şefkatli, eşi İdo Tatlıses ile yaptığı evlilik yıl dönümü paylaşımına şu notu düştü: Bu müthiş adamla evleneli iki yıl olmuş. O kadar hızlı geçti ki seninle zaman... İyi ki aile olduk ve şimdi de büyüyoruz daha doğmadan çok şanslı iki bebeye sesleniyorum; nefis bir babanız olacak.

BEBEKLERİN İSİMLERİNİ İDO TATLISES KOYACAK
İdo Tatlıses, eşinin duygusal paylaşımına, "Sabah sabah bitirdin beni yaso" yorumu yazdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN