Hazar Ergüçlü, yazın keyfini doyasıya çıkardı: Arkadaşlarıyla soluğu plajda aldı

Hazar Ergüçlü, arkadaşlarıyla birlikte soluğu plajda aldı. Ergüçlü, bu yazın neredeyse tamamını Kıbrıs’ta ailesinin yanında geçirmişti. İşte sizler için derlediğimiz 8 Ekim tarihli TAKVİM saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2023 Güncelleme 08 Ekim 2023, 06:59
Hazar Ergüçlü, yazın keyfini doyasıya çıkardı: Arkadaşlarıyla soluğu plajda aldı

İÇİNDEKİLER

Yaz ayını henüz kapatmayan Hazar Ergüçlü, arkadaşlarıyla birlikte soluğu plajda aldı. Arkadaşlarıyla bir beache giden ve eğlenceli anlarını paylaşan Ergüçlü'ye yorum yağdı. "Başka bir hayattan" notunu düştüğü karelerini yayınlayan Ergüçlü, hayranlarından beğeni ve yorum aldı.



Sezonu kapatmayan Ergüçlü'nün bikinili karelerine bakanlar ise zayıflığına da dikkati çekti.



GÜLMEYE HAZIR OLUN!
Önceki gün Mecidiyeköy'de galası gerçekleşen "Hep Yek Düğün" filmi sinemalarda vizyona girdi. Ulaş İnan Torun, Önder Açıkbaş, Atakan Arslan, Savaş Satış ve Merve Cin'in başrollerini paylaştığı filmde, oyuncular gala öncesi soruları yanıtladı. Film ekibi, "Harika bir film izleyeceğiz. Biz çok güzel bir ekip olduk. Film sinemada hak ettiği değeri görüyor. Seyircinin takdiri tabii ki ama bizce serinin en komik filmi oldu" dediler.




YÜRÜMEKTE ZORLANDI
Galatasaray'ın yeni transferi Davinson Sánchez, önceki gün Zincirlikuyu'da bir AVM'deydi. Sánchez'e Galatasaraylı taraftarların ilgisi bir hayli yoğundu. Futbolseverlerle hatıra fotoğrafı çektiren Sánchez, bir süre yürümekte zorlandı. Manchester United galibiyeti sonra taraftarların tebriğini kabul eden Sánchez, alışverişini tamamladıktan sonra AVM'den ayrıldı.





FAKE'LE İŞİ YOK!
Buray, önceki gün reklam yüzü olduğu bir pırlanta markasının İstanbul'da düzenlenen fuara katıldı. Gazetecilerle sohbet eden Buray, "Son zamanlarda sanatçıların fake hesaplarla iletişime geçtiği ortaya çıktı. Sizin de fake hesabınız var mı?" sorusuna, "Hiç ilgilenmedim. Bu konu hakkında hiçbir fikrimde yok. Ben tamamen sadece işime odaklı ilerliyorum" dedi.



MELİS DELİRİYOR!
Melis Fis, kariyerinde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Genç sanatçı, yeni bir şarkısını daha sevenleriyle buluşturdu. "Deliriyorum" adlı enerjik ve hareketli parçanın söz ve müziği Fis'e aitken, düzenleme Sezer Dinç, mix mastering ise Utku Ünsal imzası taşıyor. Tüm dijital platformlarda yerini alan şarkı, daha şimdiden çok beğenildi



ADA SAHİLLERİNDE BEKLİYORUM
Tarzını değiştiren Aybüke Pusat, önceki gün arkadaşlarıyla bir yemekte buluştu. Eğlenceli anlarını sosyal medya hesabından paylaşan Pusat, güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bıraktı. Sosyal medya hesabından kaydırmalı post atan Pusat, "Ada sahillerinde bekliyorum" notunu düştü. Pusat'ın bu karelerine birçok hayranı beğeni ve yorum yaptı.



TARZ KADIN!
Bensu Soral, önceki gün Zincirlikuyu'da bir AVM'deydi. Tek başına geldiği AVM'de güzel oyuncu, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Soral'ı karşısında gören sevenleri hatıra fotoğrafı çektirmek için sıraya girdi. Stili ve duru güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu, uzun süre hayranlarıyla sohbet etti.



GÖZ KAMAŞTIRDI!
Güzel oyuncu Sinem Kobal, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Tek başına geldiği AVM'de bir süre mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceleyen başarılı oyuncu, daha sonra soluğu bir mekanda aldı. Yakın arkadaşlarıyla buluşup kahve eşliğinde koyu bir sohbete dalan Kobal, oldukça neşeliydi. Kobal'ın her zaman olduğu gibi güzelliği ve şık tarzı ise göz kamaştırdı.



BÜYÜ BOZULDU!
Türkçe alternatif müziğin dikkat çeken ismi Lara Di Lara, önümüzdeki günlerde çıkarmaya hazırlandığı yeni albümünün ilk single çalışması "Büyü"yü dinleyicileriyle paylaştı. Hayatın gelişimini ve büyüsünü anlatan şarkı, tüm dijital platformlarda yerini aldı.



ÖZBEY COŞKUSU
Merve Özbey, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamında konser verdi. Sanatçı, "Bu ne güzel bir kalabalık. Hepiniz hoş geldiniz. Bütün gece boyunca ıslık çalmak, bağırmak serbest" dedi.



FERAYE KAÇIŞ YOLU ARIYOR
ATV'nin sevilen dizisi Safir'in yarın akşam ekrana gelecek yeni bölüm konusu şöyle; Ateş, Feraye'yi bıraktığı zor durumdan ötürü Yaman'a kızıp, Feraye'nin yanında durur. O bilmesi gereken her şeyi zaten biliyordur. Ve Yaman'a rağmen kına gerçekleşir. Kına gecesinin sonunda Bade, Feraye'yle Ateş'in konuşmalarını duyar ve bebek mevzusunu öğrenir. Ateş, Bade'nin duyduğunu son anda fark eder. Şimdi ne olacaktır? Bu büyük sırra ortak olan Bade ne yapacaktır?



ÇÖZÜM YOLU NE OLACAK?
Yaman'ın psikolojik şiddetine dayanamaz hale gelen Feraye kınadan sonra bir de Gülfem'in ezici konuşmasına maruz kalınca kaçıp kurtulmak ister ama nasıl yapacağını bilmiyordur. Hazal bir çözüm yolu bulur. Feraye herkesi ve her şeyi arkasında bırakıp gidebilecek midir?

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN