Hadise konserinde annesinden bahsederken gözyaşlarına boğuldu: "Her şeyi ilk onun..."

Sık sık ailevi problemler yaşayan güzel popçu Hadise'yi önceki gün annesi Gülnihal Açıkgöz dinlemeye gitti. Sahnede annesinden bahseden Hadise, "Her şeyi ilk onun için yaptım" diyerek hüngür hüngür ağladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2023 Güncelleme 08 Ekim 2023, 06:59
Hadise konserinde annesinden bahsederken gözyaşlarına boğuldu: Her şeyi ilk onun...

İÇİNDEKİLER

Hem özel hayatı hem de iş hayatı ile gündemden düşmeyen Hadise, şu sıralar sahnede yaptıklarıyla adından söz ettiriyor. Ailevi sorunları yaşamasıyla gündeme gelen güzel popçu, geçtiğimiz günlerde ablası Hülya Açıkgöz ve kardeşi Derya Açıkgöz'le buzları eritmişti.



4 yıl gibi uzun bir süre kardeşleriyle konuşmayan Hadise, anne Gülnihal Açıkgöz'le barıştırmıştı. Çalkantılı dönemleri geride bırakan popçuyu önceki gün annesi dinlemeye gitti.

'ÖNCE O SONRA BEN'
Son dönemlerde sahnede seyirciyle dertleşmeyi seven Hadise, geçtiğimiz hafta "Bazıları eskilere takıldığımızı düşünüyorlar. Bizde bir kitap iki kere okunmaz'' diyerek eski eşine gönderme yapmıştı. Önceki gün yine seyirciyle dertleşen Hadise, dinlemeye gelen annesinden bahsederken gözyaşlarını tutamadı. Sahnede hüngür hüngür ağlayan şarkıcı şu sözleri kullandı: "Ben hayatımda ne yaptıysam ilk annem için yaptım... Önce o sonra ben!"



'YÜZÜM GÜLMEDİ' DEMİŞTİ!
Anne Gülnihal Açıkgöz bir dönem intihara teşebbüs ettiğine dair haberlerle gündeme gelmişti. Hadise, basın danışmanı aracılığıyla "İntihar yok, gıda zehirlenmesi" diyerek bu iddiayı yalanlamıştı. Daha sonra ise Hadise'nin annesinin veda mektubu ortaya çıkmıştı. Gülnihal Açıkgöz'ün, mektubunda kızlarına sitem ederek "Ne kötüdür ki ne kardeşlerden ne de evlatlardan yüzüm gülmedi. Allah sizleri güldürsün" ifadelerini kullandığı görülmüştü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN