Yasak aşkıyla gündemden düşmeyen Afra Saraçoğlu verdiği pozlarla binlerce beğeni aldı

Mert Ramazan Demir ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Afra Saraçoğlu verdiği pozlarla sosyal medyada binlerce beğeni aldı. İşte sizler için derlediğimiz 7 Ekim TAKVİM gazetesi saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2023 Güncelleme 07 Ekim 2023, 07:03
Yasak aşkıyla gündemden düşmeyen Afra Saraçoğlu verdiği pozlarla binlerce beğeni aldı

İÇİNDEKİLER

Mert Ramazan Demir ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Afra Saraçoğlu, bir markanın yüzü oldu. Güzel oyuncu, önceki gün ünlü isimlerin de katıldığı lansmanda takım giydi. Saraçoğlu'nun tarzı ise sosyal medyada gündem oldu. Sade bir makyaj yapan ünlü oyuncu, hayranlarından tam not aldı.



OLDUM RENGARENK
Nil Karaibrahimgil, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Tek başına geldiği AVM'de alışveriş yapan başarılı şarkıcı, daha sonra dinlenmek için soluğu meydan katında bulunan bir restoranda aldı. Burada yakın arkadaşlarıyla buluşan Karaibrahimgil, yorgunluk kahvesi içip sohbete daldı. Güler yüzü ve her zaman olduğu gibi güzelliği ile dikkat çeken Karaibrahimgil'in, renkli elbisesi ve alışveriş tarzı ise gözlerden kaçmadı.



HEYECAN DORUKTA
Güzel oyuncu Müge Boz, önceki gün Zincirlikuyu'da bir AVM'deydi. Neşeli halleriyle dikkat çeken Boz, "Şu sıralar toplantıdan toplantıya koşuyorum. Ayrıca 'Kalp Estetiği' filmimiz vizyona girdi. Çok heyecanlıyız ve olumlu geri dönüşleri bekliyoruz'' dedi.

BİRCE AKALAY: ARTIK DURULDUM
Birce Akalay bir derginin Ekim ayı sayısına konuk oldu. Samimi açıklamalar yapan Akalay, şunları söyledi: "Geçmişte hızlı yaşıyordum. Biraz savruktum, çoğu zaman kendime hoyrat davranıyordum. Artık inceliklerden yoksun insanları anlamaya çalışmak yerine arama mesafeler koymayı başarabiliyorum. Bu şekilde ruhen daha az yoruluyorum."



KONSER MARATONU BAŞLADI!
Funda Arar, "Birlikte Söyleyelim mi?" Türkiye turnesinin Ekim ayı konserlerine İzmir'de başladı. Ünlü sanatçı, "Sen Sevdalı Ben Belalı" ve "Senden Öğrendim" ile gecenin açılışını yaptı. Performansıyla hem çok eğlenceli hem de çok duygusal bir geceye imza atan sanatçı, siyah mini elbisesiyle de çok şıktı.



NAZAR KORKUSU
Komedyen Sefa Doğanay, önceki gün Ataşehir'de bir AVM'deydi. Her şeyin yolunda gittiğini belirten Doğanay, "Akşam gösterim var. Çok yoruluyoruz ama bütün yorgunluk sahneye çıkınca bitiyor" dedi. Gazetecilerin "Yeni projeler var mı?" sorusunu da yanıtlayan Doğanay, "Söylemek istemiyorum çünkü nazar değiyor" dedi.



'İHTİYACI VAR'A
Demir yorumu türk Fantezi ve Arabesk Müziğin efsane ismi Emrah, 40. sanat yılını kutladığı albümün ikinci sanatçısı Betül Demir oldu. Demir, özel albümde "İhtiyacı Var" adlı şarkıyı seslendirerek Emrah'ın mirasına anlamlı bir katkıda bulundu. "Emrah'ın en sevdiğim şarkısını okuma şansım oldu" diyen Demir, projede yer aldığı için mutlu olduğunu söyledi.



POLEMİĞE GİRMEDİ!
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yakın arkadaşı Esra Balamir'le birlikte İstinye'de görüntülendi. Yeni bir programa başlayacağını duyuran Akalın, "Yeni program için kutlama yemeği yedik ve program hazırlıkları için de alışverişe çıktık" dedi. Işın Karaca ile yaşadığı polemik ile alakalı soruları yanıtsız bırakan Akalın, arabasına binerek oradan ayrıldı.



ZOR GÜNLERİ ATLATTI!
Nilüfer Yumlu, önceki gün Zincirlikuyu'da objektiflere yansıdı. Yakın zamanda koronavirüse yakalanan ve konserlerini iptal ettiğini duyuran usta sanatçı, gazetecilerin geçmiş olsun dileklerini kabul etti. Hastalığı atlatıp sağlığına kavuşan Nilüfer, "Çok şükür iyiyim, bu hastalığın bitmediğini hepimiz görüyoruz, daha dikkatli olmalıyız'' ifadelerini kullandı.



YENİDEN DOĞUŞ
Başarılı sanatçı Dilan Çıtak, yeni şarkısı 'Kasko' için kamera karşısına geçti. Azerbaycanlı söz yazarı Shahriyar Ramazanzade'nin bestelediği, klip yönetmenliğini ise Damla Demircioğlu yaptığı yeni şarkısıyla merak uyandıran Çıtak, yeni şarkısını 20 Ekim'de müzikseverlerle buluşturacağını ifade etti. Yeni şarkısının kendisi için 'Yeniden doğuş' olduğunu ifade eden başarılı şarkıcı, "Yıllar sonra içime sinen ve tam anlamıyla beni yansıtan bir iş oldu. Kendi küllerimden doğup, duvarlardan sıyrıldım" dedi.



İSTABUL'U TERK EDİYOR
Şarkıcı Yusuf Güney, önceki gün Zincirlikuyu'da bir AVM'deydi. Tek başına geldiği AVM'de bir süre mağazaları dolaşan ve yeni sezon ürünlerini inceleyen başarılı şarkıcı, "İngiltere'ye kesin dönüş yapıyorum, İstanbul'u terk edeceğim" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN