Emre Altuğ eski eşi Çağla Şikel hakkında ilk kez konuştu! Nail Gönenli ile evlenmesine karşı çıktı deniliyordu: "Böyle bir hadsizlik yapmam"

Çağla Şıkel ile boşanmasının ardından evlilik sözleşmesi imzaladığı iddia edilen ve Şıkel’in Nail Gönenli ile evlenmesine karşı çıktığı konuşulan Emre Altuğ ilk kez konuştu. Altuğ, “Böyle bir hadsizlik yapmam” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2023 Güncelleme 07 Ekim 2023, 09:02
Emre Altuğ eski eşi Çağla Şikel hakkında ilk kez konuştu! Nail Gönenli ile evlenmesine karşı çıktı deniliyordu: Böyle bir hadsizlik yapmam

İÇİNDEKİLER

Çağla Şıkel, Emre Altuğ ile 4 yıllık ilişkilerini 2008'te nikah masasına taşımıştı.

Bu evlilikten 2 oğlu olan Şıkel, 2015 yılında Emre Altuğ ile yollarını ayırdı.

Boşandıktan sonra çocukları için sık sık bir araya gelerek örnek bir davranış sergileyen ikiliden Şıkel, geçtiğimiz aylarda 8 yıllık aşk orucunu Nail Gönenli ile bozmuştu. Şıkel, "Yeniden evlenmeyi düşünüyor müsünüz?" sorusuna, "Bu konuyla ilgili haber olmak istemem" cevabını vermişti.

"MÜDAHALE ETMEM"
Emre Altuğ ile boşanırken bir daha evlenmeyeceğine ilişkin sözleşme imzaladıkları yönündeki söylentilere dair de konuşan Şıkel, bir daha evlenmeyeceğini de açıklamıştı.

Konuya dair bir açıklama da Emre Altuğ'dan geldi. Bir mekan çıkışı görüntülenen Altuğ, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Altuğ, "Yeni boşanmış olsak belki istemezdim. Tabii ki şuan Çağla'nın hayatına müdahale edecek hadsizliği yapmam. Hayatımız hakkında kendi kararlarımızı kendimiz vereceğiz" ifadelerini kullandı. (AYDIN HAMZA)

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN