Dilan Çiçek Deniz tarzıyla büyüledi! Beyaz transparan gömleği ve çizmelerle farkını konuşturdu

Oyunculuğu kadar özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Dilan Çiçek Deniz tarzıyla büyüledi. İşte sizler için derlediğimiz 6 Ekim tarihli TAKVİM gazetesi saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2023 Güncelleme 06 Ekim 2023, 06:58
Dilan Çiçek Deniz tarzıyla büyüledi! Beyaz transparan gömleği ve çizmelerle farkını konuşturdu

İÇİNDEKİLER

Oyunculuğu kadar özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Dilan Çiçek Deniz, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Uraz Kaygılaroğlu'nun "Aşık Shakespeare" adlı tiyatro oyununun izlemeye gelen Deniz, tarzıyla ilgi odağı oldu. Yüzündeki değişimle de çok konuşulan oyuncu, beyaz transparan gömleği ve pantolonunun altına giydiği çizmelerle yine farkını konuşturdu.



TİYATRO GÜNÜ
Oyuncu Nilperi Şahinkaya, önceki gün heykel sanatçısı olan sevgilisi Emre Yusufi ile birlikte görüntülendi. Uraz Kaygılaroğlu'nun Türkiye'de ilk kez sahneye uyarlanan "Aşık Shakespeare" adlı tiyatro oyununun prömiyerini izlemeye gelen çift, daha sonra yakın arkadaşlarıyla bir restorana geçip koyu sohbete daldı. (Doğan SAVAŞ)



HEY AMİGO!
Uzun süredir ekranlardan uzak olan Aslı Tandoğan, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Gazetecilerin yönelttiği sorulara cevap veren Tandoğan, "Her şey gayet yolunda gidiyor, çocuklarla ilgileniyoruz onların neşesi bizim mutluluğumuz" dedi. Kovboy stili tarzı ile beğeni toplayan Tandoğan'ın neşeli ve keyifli halleri ise dikkatlerden kaçmadı.



REKORA KOŞUYOR
Hülya Avşar yeni çıkardığı "Bir Dileğim Var Senden" türküsü ile sosyal medyada ciddi bir izlenme sayısına ulaştı. 3 günde 1,5 milyon izlenmeyi geçen şarkıyla ilgili ise 3 binden fazla video çekildi. Avşar, müzik stüdyosunda çekilen klipte ise tamamen makyajsız ve en doğal haliyle yer aldı. Ünlü sanatçı, leoapar desenle kıyafeti ile de göz kamaştırdı. Avşar kızının önümüzdeki aylarda sürpriz bir isimle tekrar türkü söyleyeceği de gelen bilgiler arasında...



MARDİN GÜZELİ!
Jessica May yeni filminin çekimleri için Mardin'e gitti. Güneydoğunun büyüleyici güzelliği ile tanışan May, "Türkiye'nin dört bir yanı güzelliklerle dolu. Gerek projeler, gerekse özel hayatımda yeni yerler keşfediyorum. Son olarak çekimler için Mardin'e geldik. Eşsiz doğası ve tarihi ile adeta büyülendim diyebilirim" dedi.



MODAYA UYDU
Paris Moda Haftası tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü isimlerin merakla beklediği defilelere Türk oyuncu ve fenomenler de katılıyor. Fenomen Duygu Özaslan da dünyaca ünlü bir markanın defilesine davet edildi. Bir süredir dünya trendleri arasında olan külotla davete katılma modasına Özaslan'ın da uyması dikkatlerden kaçmadı.



BARBAROS GEMİLERİ YAKIYOR!
Ateş Kuşları'nın yeni bölüm konusu şöyle; Kara'nın böbreği iflas eder. Gülayşe ise bu sayılı günleri kalmış adama evlilik teklifi eder. Oysa Barbaros'un yüzüğünü aynı ona olan aşkı gibi hala yüreğinde saklıyor.

Peki tüm bunlara rağmen Gülayşe neden Kara'yı seçti? Barbaros, Gülayşe'nin başkasına evet dediğini duyunca bütün gemileri yakmayacak mı? Gülayşe, Feza'yı yakalamak için yem olacaktır. Barbar, Gülayşe'nin tehlikeye girmesine nasıl izin verecek? Gülayşe bunu gizleyerek yapabilecek mi? Üstelik Barbar, Hacer'le Hacı Hafız'ın korumalık teklifini kabul etmişken! Gülayşe ve Barbar artık hep dip dibeler. Bu yüzden kalplerinin sesini duymamaya çalışmak daha da zorlaşır. Küçük didişmeleri eski günleri hatırlatırken birbirlerinden nasıl uzak duracaklar?



ZİRVENİN SAHİBİ DÖNDÜ
Ekranların en çok izlenen dizisi 'Kuruluş Osman', merakla beklenen beşinci sezonuna heyecanla izlenen 131. bölümüyle başladı. "Kuruluş Osman" önceki gün yayınlayan bölümüyle, Tüm Kişiler kategorisinde 6,84 reyting, 20,70 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde 6,04 reyting, 17,16 izlenme payı elde ederek birinci, AB kategorisinde ise 3,94 reyting 12,96 izlenme payı alarak en çok izlenen dizi oldu.



ZEYNA OLDU!
Nilay Dorsa yeni tekli şarkısı "Aynen" ile sevenleriyle buluştu. Dorsa, klip çalışması için Phuket'i tercih etti. Güzel şarkıcı klip çalışmasında, savaşçı kadın ruhunu "Zeyna" imajıyla yansıttığını dile getirdi. Dorsa "Şarkım günümüz 'toksik ilişkilerini' anlatıyor" dedi.



SORMA DEDİ
İlytas Yalçıntaş, yeni çalışması Sorma'yı yayınladı. Sözü müziği Umur Doma'ya ait olan şarkı aynı zamanda kliplendirildi. Yalçıntaş, kendine has tarzını bu çalışmasında da sürdürdü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN