Beyonce Rönesans adlı dünya turnesiyle 579 milyon doları cebine koydu!

Yedi yıl aradan sonra çıktığı Rönesans adlı dünya turnesiyle adından söz ettiren ünlü şarkıcı Beyonce, 2.7 milyon izleyiciyle bir araya geldi. 39 şehirde, 56 konser veren yıldız şarkıcı, 579 milyon doları cebine koydu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2023 Güncelleme 06 Ekim 2023, 06:58
Beyonce Rönesans adlı dünya turnesiyle 579 milyon doları cebine koydu!

İÇİNDEKİLER

Beyonce, yedi yıl aradan sonra Rönesans adlı ilk solo turnesine çıktı. Yıldız isim dünya turnesi kapsamında birçok hayranıyla bir araya geldi.

Şarkıcının, büyük ses getiren ve 27 Eylül'de New Orleans'ta sona eren dünya turnesinden toplamda 579 milyon dolar elde ettiği açıklandı.

Avrupa ve Amerika'nın birçok şehrinde konser veren şarkıcı mayıs ayında başlayan turnesi boyunca 2,7 milyon izleyiciyle bir araya geldi. Şarkıcı 39 şehirde, 56 konser verdi.

FİLMİ GELİYOR
Beyonce şimdi de dünya turnesini beyazperdeye taşımaya hazırlanıyor. Film, dünya turnesinden görüntüler ve turnenin oluşturulma aşamasına ilişkin belgesel tarzı bir anlatım içeriyor.

Amerikan basını "Beyonce: Renaissance World Tour" adlı filmin gösterim tarihinin kesin olmamakla birlikte 1 Aralık olabileceğini belirtti. Filmin ön satışından ise 7 milyon dolar kazandığı konuşuluyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN