Nazar önlemi! Sosyetik isim Süreyya Yalçın kombini ile kem gözlere adeta savaş açtı

Sosyetik isim Süreyya Yalçın, nazardan korktu. Son kombinini nazar boncuğu üzerine yapan Yalçın, tarzıyla kem gözlere adeta savaş açtı. İşte sizler için derlediğimiz 5 Ekim tarihli Takvim saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2023 Güncelleme 05 Ekim 2023, 07:00
Nazar önlemi! Sosyetik isim Süreyya Yalçın kombini ile kem gözlere adeta savaş açtı

İÇİNDEKİLER

Anoreksiya iddialarını yalanlayarak sık sık sağlıklı olduğunu dile getiren Sosyetik isim Süreyya Yalçın, nazardan korktu.




Son kombinini nazar boncuğu üzerine yapan Yalçın, tarzıyla kem gözlere adeta savaş açtı. Boynuna nazar boncuklu kolye taktı, üzerinde nazar boncuğu olan mayo giydi.



OYUNCULUK UZAK!
Yasemin Özilhan, önceki gün Etiler'deydi. Bu yazın çok güzel geçtiğini belirten Özilhan, "Yeni sezonda oyunculuğa dönecek misiniz?" sorusuna, "Şimdilik öyle bir düşüncem yok. Çocuklar da dizi oyuncusu olmama çok sıcak bakmıyor. Çünkü onlarla vakit geçirmemi istiyorlar" dedi. (Aydın HAMZA)



BEN KÜRK GİYMEM
Simge, önceki gün Beyoğlu'nda sahne aldı. Güzel şarkıcı, üzerine giydiği beyaz ceketinin kürk olup olmadığı sorulunca, "Arkadaşlar ne kürkü? Ben asla giymem. Bu pelüş zaten, meraklanmayın" diyerek kürk giymeyeceğini de belirtti. (Doğan SAVAŞ)


PROJE OKUYORUM
Güzel oyuncu Aslıhan Karalar, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Güzel oyuncu, bir restoranda iş arkadaşlarıyla bir araya geldi. Elinde dosyalarla objektife yansıyan Karalar, "Hem toplantı için hem de dinlenmek için geldim. Proje okuyorum ve değerlendirme aşamasındayım'' dedi.



MAĞAZALARI GEZDİ
Selin Şekerci, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Şekerci, "Repo günümdeyim biraz alışveriş yapmak istedim'' dedi. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayan oyuncu, objektiflere poz verdi.



EĞLENCELİ ALIŞVERİŞ
Tolga Sayışman ile mutlu bir evlilik sürdüren Almeda Abazi, geçtiğimiz gün oğlu Efehan ile birlikte Ataşehir'de bir AVM'deydi. Abazi, alışveriş yaparak çocuklarının eksiklerini giderdi. Abazi, "Bugün oğlumla baş başa bir alışveriş turu yapalım dedik. Tolgahan yetişebilirse bizi alacak" dedi.



KAHVE MOLASI!
Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy, geçtiğimiz gün Zincirlikuyu'daydı. Bir mekanda yakın arkadaşlarıyla kahve eşliğinde keyifli dakikalar geçiren çift, oldukça neşeliydi. Performans Sanatları Merkezi'nde bir etkinliğe katılan Öner ve Fersoy'un şık tarzı ise gözlerden kaçmadı.



O ZAMAN DANS
Güzel oyuncu Billur Pınar Yılmaz, geride bıraktığımız gün Maslak'ta görüntülendi. Arkadaşlarıyla geldiği alışveriş merkezinde öğle yemeği yiyen oyuncu daha sonra alışverişe koyuldu. Mini elbisesiyle göz kamaştıran Yılmaz, paylaştığı dans videolarının sorulması üzerine şöyle yanıt verdi: "Dans etmek bana çok iyi geliyor. Onun dışında yeni projelere hazırlanıyorum. Bol bol senaryo okuyorum''



KAFA DAĞITTI
Sunucu Seda Torular, önceki gün Zincirlikuyu'da objektiflere yansıdı. Alışveriş stiliyle göz kamaştıran Torular, ''Hem toplantı hem alışveriş diyebiliriz. Açıkçası alışveriş veya spor yaptığımda kafamı dağıtıyorum'' dedi. Güzel sunucu, bir mekanda gerçekleştirdiği toplantının ardından mağazalara göz gezdirerek yeni sezon ürünlerini inceledi.



BAŞA BELA!
Geçtiğimiz günlerde bir davete katılan güzel popçu Hadise, geceden çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınladı. Hadise, yayınladığı karelere, "Nasıl uğraşacaksın böyle bir belayla" notunu yazdı.

USTADAN ÖĞRENCİSİNE ÖVGÜ
Afife Jale'nin anısını yaşatmak için düzenlenen 25. Afife Tiyatro Ödül Töreni'ne ünlüler akın etti. "Kim Bu Ben" oyunuyla ödül töreninde yarışan Hepileri, ustası Haldun Dormen'le hasret giderdi. Dormen, öğrencisi Hepileri için, "Çok mutluyum. Engin çok sevdiğim ve harika bir öğrencimdi" dedi. (Doğan SAVAŞ)



CEMRE USANDI!
Cemre Esel'in yeni şarkısı "Usandım", bugün Package Yapım etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı. Esel, söz ve müziğine de imza attığı şarkıyı yaparken en yakın arkadaşının özel hayatındaki sorunlardan etkilendiğini söyledi.



KOLPAÇİNO KADROSU BÜYÜYOR!
Türk sinemasının en komik serilerinden biri olarak kabul edilen 'Kolpaçino' serisinin son filmi Kolpaçino 4'ün oyuncu kadrosunda Cem Kılıç ve Sadi Celil Cengiz mafya üyesi karakterleriyle yer alacak. Filmde, Kılıç mafya lideri Vural'a hayat verirken, Sadi Celil Cengiz, Vural'ın adamını canlandıracak. 24 Kasım'da vizyona girmeye hazırlanan film, Özgür'ün önceki hikayelerde kendisine kazık atan, dostum dediği kişilerle hesaplaşmasını konu alıyor. Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş ve Serkan Şengül Kolpaçino 4'te başrolü Şafak Sezer'le paylaşıyor.



GERÇEKLERLE YÜZLEŞECEK!
ATV'nin sevilen dizisi Aldatmak'ın yeni bölüm konusu şöyle; Mualla'nın oyunlarına dayanamayan Oylum, oğluna kavuşmak için her şeyi göze alır. Torununu kurtarmak için her yolu deneyen Güzide, Mualla'nın planlalarıyla bir kez daha yüzleşir. Zeliş'in sakladığı sırlardan biri açığa çıkınca Güzide için Ozan cephesinde de sorunlar patlak verir. Ancak Zeliş'in hiç de hafife alınmaması gerektiği bütün ailenin önünde gözler önüne serilecektir.

BÜYÜK ŞAŞKINLIK
Tarık, Güzide'ye karşı ortaya yeni çıkan ittifakı dağıtmak için şaşırtıcı bir hamle yaparken, Sezai sevdiği kadının her koşulda yanında olduğunu bir kez daha kanıtlar. Fakat Sezai'nin araştırdığı bir gizem, herkes için büyük bir şaşkınlığı da beraberinde getirecektir.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN