Dedikoduları çöpe attı! Çağla Şıkel ünlü markadan gelen teklif iddialarına açıklık getirdi

Yıllardır “Cennet Mahallesi” dizisi için ünlü moda şirketinden gelen teklifi reddettiği konuşulan manken Çağla Şıkel, “Böyle bir şey yapmış olabilir miyim sizce? Teklif geldi deyip, havasını atardım” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2023 Güncelleme 05 Ekim 2023, 07:00
Dedikoduları çöpe attı! Çağla Şıkel ünlü markadan gelen teklif iddialarına açıklık getirdi

İÇİNDEKİLER

Nail Gönenli ile doludizgin bir aşk yaşayan manken Çağla Şıkel, bir youtube programına konuk oldu. "Bir menajerlik şirketinde çalışırken ünlü bir moda şirketinden teklif geliyor ve reddediyorsun" denmesi üzerine Şıkel, "Ya böyle bir şey yapmış olabilir miyim sizce? Ben en azından o dönemde çıkıp kendi ağzımla 'Bana böyle bir teklif geldi' deyip havasını atardım. Böyle bir durum yok." dedi.



Sözlerine devam eden ünlü manken, "Bana Naomi Campbell'ın ajansından teklif geldi Fransa'dan ama 'ünlü moda şirket için çıkar mısın?' gibi bir şey değil. Ben hep ünlü marka için için 'Bir gün neden olmasın' diyordum" dedi.



TEKLİF HİÇ OLMADI!
Cennet Mahallesi için teklifi reddettiği iddiası da sorulan Şıkel, "Bu dünya saçması bir şey. Hayatımın en büyük şanslarından bir tanesi Cennet Mahallesi... 'Burayı bırakmak zorundasın sadece oraya gideceksin bir tane defile yapacaksın' deseler yemin ederim düşünürdüm. Evet ünlü moda şirketi benim hayalimdi ama böyle bir teklif hiç olmadı" şeklinde konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN