Yine gözyaşı yine efkar! Bengü sahnede hüngür hüngür ağladı | Bengü ile eşi Selim Selimoğlu arasında neler oluyor?

Eşi Selim Selimoğlu’yla aralarında problem olduğu konuşulan Bengü, geçtiğimiz gün Beyoğlu’nda sahne aldı. Duygusal bir dönem geçiren Bengü, aşk şarkılarını söylerken yine gözyaşlarına boğuldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2023 Güncelleme 04 Ekim 2023, 07:03
Yine gözyaşı yine efkar! Bengü sahnede hüngür hüngür ağladı | Bengü ile eşi Selim Selimoğlu arasında neler oluyor?

İÇİNDEKİLER

Şarkıcı Bengü, 2018 yılında Selim Selimoğlu ile evlenmiş ve 2 çocuk dünyaya getirmişti. Özel hayatını basından uzak yaşamayı tercih eden Bengü'nün evliliğinde karabulutların dolaştığı iddia edilmişti. Selimoğlu'nun Bengü'yü Instagram'dan silmesi de iddiayı güçlendirmişti.



Her ne kadar eşiyle mutluluk pozları verse de son konserlerinde duygusal anlar yaşayan Bengü, önceki gün de ezber bozmadı. Beyoğlu Kültür Yolu Festivali'nde önceki akşam Türk pop müziğinin başarılı ismi Bengü sahnedeydi.




SORUNLAR ÇÖZÜLMEDİ Mİ?
Dünyaca ünlü bir markanın tasarımı olan siyah sahne kıyafetiyle göz kamaştıran Bengü, "Burada, sizlerle olmak benim için çok güzel" sözleriyle konserine başladı. Dünden bugüne sevilen şarkılarını sevenleriyle hep bir ağızdan seslendiren Bengü, aşk şarkılarını seslendirmeyi başladığı anlarda yine gözyaşlarına hakim olamadı.



Eşi Selim Selimoğlu'yla sıkıntı dönemler geçirdiği konuşulan sanatçının bu halleri, "Acaba sorunlar çözülmedi mi?" dedirtti. Şarkılarını söylerken efkarlandığı da gözüken Bengü, yaklaşık 2 saat sahne kaldı.

Bengü, geçtiğimiz günlerde çıkan boşanma iddialarının ardından eşiyle poz vermişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN