Sahnede şov yaptı! Kenan Doğulu, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

Unutulmaz konserlere imza atan Kenan Doğulu, 3 saat sahnede kaldı ve bir dakika bile yerinde durmadı. İşte sizler için derlediğimiz 4 Ekim tarihli TAKVİM saklambaç haberleri....

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2023 Güncelleme 04 Ekim 2023, 07:03
Sahnede şov yaptı! Kenan Doğulu, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

İÇİNDEKİLER

Müzik kariyerinin 30. yılını kutlarken yaz başından bu yana unutulmaz konserlere imza atan Kenan Doğulu, önceki akşam Harbiye'de sevenleriyle buluştu. Doğulu, biletleri günler öncesinden tükenen gecede en sevilen şarkılarını binlerce hayranı için seslendirdi. Doğulu'ya sahnede göz alıcı kostümleri ve koreografileriyle dansçılar da eşlik etti.



DÜET GELİYOR!
Son dönemin yükselen isimlerinden Aleyna Kalaycıoğlu ve rap müziğin en başarılı temsilcilerinden Anıl Piyancı güçlerini birleştirdi. İmza attıkları her işte adlarından sıkça söz ettiren ve büyük beğeni toplayan ikili, "Bana Cevap Ver" şarkısı ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. İkilinin etkileyici yorumunun birleştiği şarkı, 6 Ekim'de tüm dijital platformlarda yerini alıyor.



'EVDEN ÇIKMIYORUM'
Onur Tuna, önceki gün menajeri ile birlikte Bebek'te görüntülendi. Son dönemde sık röportaj yaptığını dile getiren Tuna, "Bir süredir çok yoğunum. Mesleki açıdan en yoğun dönemlerimden birisini yaşıyor olabilirim. Genelde evden çıkmıyorum. Dinlenmem gerekiyor" dedi. Özel hayat sorularını yanıtlamak istemeyen Tuna, "Özel hayat yok arkadaşlar. Buraya yılda bir kere geliyorum" diyerek konuşmadı. (Aydın HAMZA)

DÖNÜŞ SİNYALİ
Şarkıcı Lerzan Mutlu, geçtiğimiz gün İstinye'de görüntülendi. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken güzel sunucu, yeni sezonda ekranlarda olacağının müjdesini verdi. Mutlu, mağazaları dolaşarak yeni sezon alışverişi yapmayı da ihmal etmedi.



KAÇACAK YER ARADI
Şarkıcı Ceylan, önceki gün Etiler'de bir mağazadan çıkarken görüntülendi. Makyajsız olan Ceylan, gazetecileri karşısında görünce mağazaya geri kaçtı. Daha sonra güneş gözlüğü takarak gazetecilerle sohbet etti. "Devamlı yaptırdığınız estetiklerle gündeme geliyorsunuz. Çok sık estetik yaptırıyor musunuz?" sorusuna Ceylan, "Allah aşkına bu estetik mevzusunu kapatalım. Bana da insanlara da gına geldi. Estetik yaptırdım bitti. Artık ufak ufak dokunuşlar yaptırıyorum" diyerek evinin yolunu tuttu. (Aydın Hamza)



DİNLENME ZAMANI
Yakışıklı oyuncu Kerem Bursin, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Kendisine yöneltilen soru üzerine, "Çekimler bitti. Şimdi dinlenme zamanı" dedi. Daha sonra yemek meydan katında bulunan bir mekana geçen oyuncu, yakın arkadaşlarıyla buluşup yemek yedi. Keyifli ve neşeli dakikalar geçiren Bursin, hayranlarının yoğun ilgisine kayıtsız kalmayıp onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.



YAŞLANMAYI DÜŞÜNMÜYORUM'
Pelin Karahan önce gün Etiler' de bir solaryum salonu çıkışı objektiflere yansıdı. Karahan, "Önümüzdeki günlerde başrol oynadığım 'Güven Bana' isimli filmimin galası olacak o yüzden çok mutluyum" dedi. Fit görüntüsü ile de dikkat çeken Karahan, "Yaşlanmayı düşünmüyorum ama yaş almayı düşünüyorum. Bu Cuma 39 yaşına giriyorum. İnsanlar benim zayıflığımı konuşuyor ama kilom, boyuma göre ideal... Boyum 1.60, kilom 50..." diyerek halinden memnun olduğunu dile getirdi. (Aydın HAMZA)

DOĞAL GÜZEL
Nur Fettahoğlu, önceki gün Zincirlikuyu'da görüntülendi. AVM'yi gezen güzel oyuncu, kısa süren alışverişinin ardından aracını teslim almak için vale noktasına doğru yöneldiğinde, yabancı hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Fettahoğlu, sade ve şık kombini ile beğeni toplarken, doğal ve makyajsız güzelliği ise göz kamaştırdı.



TANITIM ELÇİSİ
- Galatasaraylı Mauro İcardi'nin eşi Wanda Nara, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Kardeşi Zaira Nara ile birlikte Ayasofya'ya giden ünlü isim, başörtülü fotoğraflarını, "Kız kardeşim Türkiye'de" mesajıyla paylaştı.
- Wanda'nın gönderisine kısa sürede binlerce beğeni gelirken, "Yenge, Ayasofya tanıtım elçisi oldu", "Çok güzelsiniz ikiniz de", "Yengem Türkiye'yi tanıtıyor" gibi yorumlar da yapıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN