Yine yeniden! Mısırlı eşinden boşanan Şeyma Subaşı eski aşkı Guido'ya koştu

Şeyma Subaşı, Mısırlı eşi Mohammed Alsaloussi’dan boşanır boşanmaz soluğu Paris’te almıştı. Subaşı’nın burada eski aşkı Dj Guido Senia ile bir araya geldiği iddia edildi. İkilinin sosyal medyadan birbirlerini takibe alması da “Tekrar mı birlikteler?” sorularını beraberinde getirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ekim 2023 Güncelleme 03 Ekim 2023, 07:04
Yine yeniden! Mısırlı eşinden boşanan Şeyma Subaşı eski aşkı Guido’ya koştu

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz Mayıs ayında İstanbul'da nikah masasına oturmuştu.



Subaşı ve mısırlı sevgilisi Fas'ın Marakeş şehrinde görkemli bir düğün de yapmıştı. 5 aylık evlilikte çalkantılar yaşanmış ve Subaşı'nın şiddet gördüğü iddia edilmişti.



Bütün bu yaşananların ardından çift, geçtiğimiz günlerde Beykoz Adliyesi'nde görülen davada tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ardından Subaşı kafa dağıtmak için soluğu Fransa'nın Paris şehrinde almıştı. Burada arkadaşlarıyla görüşen ve yaşadığı evlilik şokunu atlatmaya çalışan güzel fenomen hakkında yeni bir iddia gündeme geldi.




İddiaya göre Subaşı, Paris'te eski aşkı Dj Guido Senia'nın sahne aldığı mekana gitti. Senia ile tekrar irtibat kuran Subaşı, burada eski aşkıyla tekrar bir araya geldi. İkilinin sosyal medya hesaplarından birbirlerini tekrar takip etmesi "Subaşı eski aşkına geri döndü" yorumları yaptırdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN