Görenler tanıyamadı! Büşra Pekin estetik yorumlarına öyle bir cevap verdi ki...

Büşra Pekin, sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşmıştı. Pekin, birçok sosyal medya kullanıcısının, "Çok estetikli gözüküyorsun" yorumuna cevap verdi. İşte sizler için derlediğimiz 3 Ekim tarihli TAKVİM saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ekim 2023 Güncelleme 03 Ekim 2023, 07:02
Görenler tanıyamadı! Büşra Pekin estetik yorumlarına öyle bir cevap verdi ki...

İÇİNDEKİLER

Verdiği kilolar ile dikkat çeken Büşra Pekin, sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşmıştı. Pekin, birçok sosyal medya kullanıcısının, "Çok estetikli gözüküyorsun" yorumuna cevap verdi. Pekin, "Rollerimde farklı görünmekten ve kişisel dünyamda değişmekten ve gelişmekten büyük keyif alıyorum. Eskimi de seviyorum, yenimi de... Sizi daha çok" diye yazdı.

GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLEDİ!
Sosyal medya hesabından Paris Moda Haftası'ndan paylaşımlarına devam eden Tuba Büyüküstün, her pozuyla takipçilerinden tam not almaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Instagram'dan pozlarını yayınlanan Büyüküstün, dünyaca ünlü giyim markası tasarımlı elbiseyle büyüledi. Takipçileri güzel oyuncuyu beğeni yağmuruna tutarken, Büyüküstün'ün fotoğraflarına bir bakan bir daha baktı.



KOMEDİ TADINDA AÇILIŞ!
Ünlü isimler önceki gün Maltepe'de bir kliniğin açılışına katıldı. Açılışta kliniğin sahibi Altan KavasŞafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ömer Kurt, Cem Kılıç, Uğur Arslan, Serkan Şengül'ün yanı sıra MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem yalnız bırakmadı. Açılış öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sezer, "Bugün güzelleşmeye geldik" dedikten sonra Uğur Aslan'a takılmaktan kendini alamadı. Sezer, "Uğur, kendine çok bakan metroseksüel standartlarında yaşayan bir abimiz her şeyi ondan öğrendim" şeklinde espriler yaparken, Akbaş ise, "Bugün Şafak ile güzelleşmeye geldik boy uzatıyorlarmış bende biraz boy uzatayım işlemlere başlayalım" diyerek kahkahaya boğdu.



DOLANDIRILDI!
Fenomen sibil Çetinkaya, Paris'te fotoğraflarını çekmesi için bir fotoğrafçıyla anlaştı. Şahsın ortadan kaybolduğunu söyleyen Çetinkaya, parasını verdiğini de belirtti. Uzun uğraşları sonucu Çetinkaya, karelerin bir gün sonra eline ulaştığını yazdı.



EVLİLİK İTİRAFI!
Dünyaca ünlü Romanyalı Popstar Otilia, Antalya Manavgat'ta sahne aldı. Yoğun ilginin yaşandığı konserde Otilia'ya DJ Mert Aydın eşlik etti. Türkiye'nin ikinci vatanı olduğunu her fırsatta söyleyen Otilia, kendisini izlemeye gelen sevgilisi Bekir Ali Karakaş ile evlendiğini sahneden ilk kez açıkladı. Otilia, "Evlendikten sonra eşim beni yalnız bırakmadı. Kendisine ve Mert Aydın'a teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.



BOĞAZ'DA RAP ZAMANI!
Sefo önceki gün Kuruçeşme'de sahne aldı. Dillere adeta marş gibi pelesenk olan şarkılarıyla coşkuyu doruklara çıkartan Sefo, rap tutkunlarını doyasıya eğlendirdi. Yağmurlu havaya rağmen müzikseverler, yağmurluklarla ve şemsiyelerle gecenin sonuna kadar konserin tadını çıkardı. Müzik dünyasını Sefo, konseri boyunca söz– müziği kendisine ait şarkılarını sevenleriyle hep birlikte söyledi.



LİSELİ SULTAN!
Sevilen şarkıcı Nadide Sultan, yıllar önce mezun olduğu Beykoz Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 50'nci kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen gecede konser verdi. Denizcilik Derneği'nin de katkıda bulunduğu, boğaza açılan teknede yapılan gecede davetliler, Sultan'ın birbirinden güzel seslendirdiği şarkılarla eğlendi.



ALPER'İN HİKAYESİ!
Türk müziğinin genç yeteneklerinden Alper Erözer, dinleyicilerine duygu dolu bir müzik deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Sanatçı, yeni şarkısı "Yalan Hikaye" ile müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Şarkının sözleri Alper Erozer ve Metin Mert Yıldırım tarafından yazılırken, de yine müziği Erözer'e ait...



KADRO GENİŞLİYOR!
ATV'nin 4 sezondur milyonları ekrana kilitleyen dizisi Kardeşlerim'e yeni sezonda sürpriz isimler eklenmeye devam ediyor. Emre Karayel ve Ayşe Kökçü'nin ardından Şeyma Korkmaz da dizinin kadrosuna katıldı. Süsen'in annesi olarak "Kardeşlerim" izleyicisinin karşısına çıkacak olan Korkmaz, bu kadar büyük ve sevilen bir ailenin içinde yer almaktan dolayı çok sevinçli olduğunu belirtti.




İYİLİK İYİDİR'
Murat Kurşun, hafta sonu Evrim Akın'ın programına konuk oldu. Kurşun'un evinde görülen yürüteç de merak konusu oldu. Şarkıcı, bir babanın kendisine sosyal medya üzerinden ulaştığını belirterek "5 yaşındaki çocuğu için bu yürütece ihtiyacı varmış. Maddi durumunun da olmadığını söyleyince ben almak istedim. İyilik iyidir¨ dedi.



ADELE DE 'İSMAYİL' DEDİ
Beyonce, Ashanti, Lil Kim gibi bir çok yıldızın tasarımcısı olarak moda dünyasına yön veren Türk modacı Rufat İsmayil, bu kez de Las Vegas'ta konser veren İngiliz şarkıcı Adele'i giydirdi. Adele'in, İsmail tarafından özel tasarlanan ipek çiçeklerle tasarımlaştırılan siyah elbisesi binlerce beğeni aldı. Kıyafetini Instagram'dan paylaşan İngiliz şarkıcının, Türk modacıyı etiketlemesi de dikkatlerden kaçmadı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN