Güzel şarkıcı Hadise'den ters köşe! Sahnelerden sonra ekranları sallamaya geliyor...

Güzel şarkıcı Hadise’yi sahnelerden sonra ekranlarda görmeye hazır olun! Hem Türkiye'de hem de Avrupa'da en çok konser veren isimlerin başında gelen Hadise, 2024 yılına da büyük bir başarıya imza atacakmış.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2023 Güncelleme 02 Ekim 2023, 07:01
Güzel şarkıcı Hadise’den ters köşe! Sahnelerden sonra ekranları sallamaya geliyor...

İÇİNDEKİLER

Sahne performansı ve dans şovları ile açık ara Türkiye'nin en iyi yıldızlarından olan Hadise, şimdilerde konserden konsere koşuyor.

Hem Türkiye'de hem de Avrupa'da en çok konser veren isimlerin başında gelen Hadise, 2024 yılına da büyük bir başarıya imza atacakmış. Şimdi ismini yazmadan belirtmek isterim. Bir yapım firması ile anlaşma imzalayan Hadise'nin hem müzikal tiyatro hem de film anlaşması imzaladığını duydum.

Hadise'yi bu konuda kim ikna ettiyse çok başarılı bir işe imza atmış diyebilirim. Dünyada Jennifer Lopez bunun en büyük örneği diyebilirim. Hem sahnesi hem de oynadığı filmleri ile büyük başarılar yakalayan Jennifer Lopez varken Hadise'ye şimdiye kadar teklif gelmemesini anlayabilmiş değildim.

Ama bu anlaşmaları duyunca büyük başarılara imza atacağını düşünüyorum.

Her sene ödül törenlerinde En İyi Pop Kadın Sanatçı ödülü alan Hadise, önümüzdeki sene En İyi Kadın Oyuncu ödülüne aday olamaz mı? Bence bal gibi olur.



PARİS FATİH'İ
Bodrum'daki evini 50 milyon tl'ye satışa çıkartan fatih ürek, paris'e yerleşiyor... Sahnelerin en çok eğlendiren isimlerinin başında gelen Fatih Ürek, uzun süredir İstanbul- Bodrum- Paris rotası çiziyordu. Çok sık Paris'e giden Fatih Ürek, meğer buraya yerleşmeyi planlıyormuş.

Her gittiğinde ev arayışında olan ünlü sanatçı, sonunda istediği gibi bir evi de bulmuş. Paris'deki evi satın almak isteyen Fatih Ürek, yıllardır uğraştığı ve büyük emekler harcadığı Bodrum'daki villasını ise satışa çıkartmış.

Bodrum'un en pahalı yerlerinden Türkbükü'nde olan dillere destan deniz manzaralı yazlığını 1 Milyon 800 bin dolara yani yaklaşık 50 milyon liraya satışa çıkartmış. Burayı satıp Paris'te lüks bir ev alacak alan Fatih Ürek, artık burada yaşama kararı almış.

Yani anlacağınız yılın 6 ayını İstanbul'da, diğer 6 ayını da Paris'te geçirecekmiş...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN