Bunlar nasıl paralar! Diva Bülent Ersoy'un 3 ayda hazırlanan özel tasarım çantası gündem oldu! Resmen servet değerinde...

Ünlü sanatçıya dünyanın en kıymetli mermerinden yapılan, Afyonlu ustaların el emeği olan ve üç ayda hazırlanan 3 milyon TL’lik mermer çanta hediye edildi. işte sizler için derlediğimiz 2 Ekim TAKVİM gazesi saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2023 Güncelleme 02 Ekim 2023, 07:01
Bunlar nasıl paralar! Diva Bülent Ersoy’un 3 ayda hazırlanan özel tasarım çantası gündem oldu! Resmen servet değerinde...

İÇİNDEKİLER

Türk Sanat Müziği'nin yaşayan efsanesi, attığı her adım ile olay yaratan Türkiye'nin divası Bülent Ersoy, Afyon Karahisar'da dev sahnesiyle ayakta alkışlandı.

Kendisine özel stilleştirilen sahne kostümleriyle her zaman zirvede olan Ersoy, şıklığıyla görenleri kendine hayran bıraktı. Diva Bülent Ersoy'un üzerinde titizlikle çalıştığı ve sır gibi sakladığı yepyeni bir eserin klip çekimi için özel jet ile İbiza'ya gideceği söyleniyor. Diva'nın yeni şarkısı ve çekeceği klip şimdiden merak konusu oldu.



HER ŞEYE İNAT GÜLÜMSE
Türk Pop Müziğinin en güçlü kadın isimlerinden Burcu Güneş "Benim Yolum" albümünün sevilen şarkısı "Gülümse"nin video klibini sevenleriyle buluşturuyor. Albümün "Anıları Yak", "Kör Kuyular" ve "Şerefine" kliplerinden sonra yönetmen koltuğunda Bedran Güzel'in oturduğu "Gülümse" yeni dönemin önemli isimlerinden KERRO ve Mili B imzası taşıyor.



YAĞMUR DURDURAMADI
Türk pop müziğin en sevilen seslerinden Yaşar, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde önceki akşam pop rüzgârı estirdi. Yaşar, "Bulutlara kuşlarla birlikte haber yolladım. Bu gece yağmur yağmasın bir güzellik yapsınlar diye. Anlaşacağız inşallah..." sözleriyle gülümsetti.

Şarkıcı, "Aldanırım", "Cezayir Menekşesi", "Kuşlar" parçalarıyla 90'lı yıllara selam gönderdi. Ünlü sanatçı binlerce kişiyle birlikte söylediği şarkılarına Kaan Öztürk ve Onur Mete ile yaptığı düetlerle devam etti.



BENJAMIN BUTTON RAFET!
Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, geçtiğimiz akşam Girne'de sahne aldı. El Roman, "Belki yaşlandıkça sahnede daha enerjik görünüyor olabilirim. Benjamin Button gibi keşke gençliğimizi geriye alsak. Şaka tabii ki. Kendini yaşlı hisseden biri değilim" diye konuştu.



LİNET: HERKESİN ÖZELİ KENDİNE
Önceki gün Kıbrıs'ta sahne alan şarkıcı Linet güzelliği ve sesiyle mest etti. Sanatçı, "Ayağımın tozuyla İsrail'den geldim. Orada güzel bir turne gerçekleştirdik. Güzel geçti" şeklinde konuştu. Basın mensuplarının "Sizleri hiç bikinili göremedik" demesi üzerine şu yanıtı verdi: Valla ne sezonu açabildim, ne de kapatabildim. Bu sezondan hiç bir şey anlamadım açıkçası, işte ara ara sahneden vakit bulunca biraz denize girebildim. Öyle güzel bir tatil yapamadım. Buna da şükür, herkesin özeli kendine sevabıyla, iyisiyle, kötüsüyle bizi seviyorlar zaten öyle şeylere gerek yok.



SONER ARICA'YA COŞKULU KORO
Pop müziğinin sevilen ve yıllara meydan okuyan ismi Soner Arıca, geçtiğimiz akşam İstanbullu müzikseverlerle buluştu. Gece boyunca dünden bugüne sevilen şarkılarını söyleyen sanatçıya, coşkulu bir koro eşlik etti. Arıca, şarkı aralarında izleyenlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.



ÖDÜLLERE DEVAM
İş dünyasının prestijli ödül töreni, "Uluslararası Marka Ödülleri" önceki gün sahiplerini buldu. Kader İkizler ve Mustafa Calpan organizatörlüğünde düzenlenen geceye iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Ünlü sunucu ve iş kadını Güler Gür, başarısını ödülle taçlandırdı. Güler Gür, "Uzun yıllar ekranlarda olmaya devam edeceğim. Bu ödül, doğru yolda olduğumuzun kanıtı. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.



İŞLER KARIŞIYOR
ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kardeşlerim'de heyecan doruğa çıktı. Orhan bir anda çıkıp gelen annesini karşısında görünce öfkelenir ve onu istemez. Ancak yaşlı kadının kolay pes etmeye niyeti yoktur. Türlü numaralarda kendini eve kabul ettirmeye çalışır. Berk ise Aybike'nin neden uzaklaştığını anlayamaz ve nedenini iyice sorgulamaya başlar. Aybike ise gerçekleri söylemediği için Berk'ten ayrılmak zorundadır. Lidya herkesi evlerine akşam yemeğine davet eder. Süsen orada çekilen fotoğrafı görünce çılgına döner ve Ömer'e gider. Kavga eden ikili barışır. Ömer abisinin ölümünde onun suçu olmadığını kabul eder, aşkı üstün gelir. Suzan da Sado'nun ölümündeki sır perdesini aralamak için takiptedir. Şevval parayı verir ancak Sado'nun peşindeki adamlar onu bıçaklar.



GÖRKEMLİ KUTLAMA
Cemiyet hayatının sevilen mimarlarından Merve Mermer ve Mermerler Şirketler Grubu Başkan Vekili Zafer Murat Mermer çifti bebeklerine kavuşmak için gün saymaya başladı. Çırağan Sarayı'nda bir baby shower yaptı. Merve-Zafer Murat Mermer çifti, duygularını şu sözlerle anlattı: Biz koyu Fenerbahçe taraftarıyız fakat oğlumuz adının ağırlığı ve kudretiyle yaşasın diye 'Aslan' ismini tercih ettik...



SAMAR'A DOKTOR ENGELİ
İkinci kez baba olmak için gün sayan Özcan Deniz, önceki akşam Kıbrıs'da sahne aldı. 3 bin kişilik salonu hınca hınç dolduran sevenlerine müzik ziyafeti yaşattı. Deniz, sevilen şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdi. Sahnede kendisini dinlemeye gelenlerle sohbet eden Özcan Deniz, "Ne zaman ki beni dinlemeye gelenler arasında 'İlk kez sizi dinliyorum' diyen çıkmaz işte o zaman gönül rahatlığıyla sahneleri bırakıp tekrardan setlere dönebilirim" dedi. Bu arada Özcan Deniz hamile olan eşi Samar Dadgar'ın da kendisini dinlemeye geleceğini belirtti. Ancak son dakikada doktorundan izin çıkmayınca uçak biletini iptal ettiklerini kaydetti. Samar'ın İstanbul'da kaldığını söyledi.



YILDIZ 'DİZİNE DURSUN' DEDİ
Pop müziğinin yıldızı Yıldız Tilbe'nin yeni tekli çalışması Dizine Dursun'un klibi üç günde 700 bin kez izlendi... Yıldız Tilbe'nin Özdemir Plak imzalı yeni tekli çalışması 'Dizine Dursun' tüm dijital platformlarda yayınlandı. Sözleri Yıldız Tilbe'ye bestesi Tassopoulos Fıvos'a ait olan aranjörlüğünü Esad Fidan'ın yaptığı şarkının klibini Kemal Başbuğ yönetti. Klipte şıkır şıkır dans eden Yıldız'ın şarkısı da klibi de büyük beğeni topladı.



EĞLENCE ZAMANI!
Mauro İcardi ve eşi Wanda Nara, önceki gün İstanbul gecelerindeydi. Galatasaray maçından sonra eşini ve arkadaşlarını alıp eğlenmeye giden yıldız futbolcu ve eşi, hayranları ile fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

Gelen VİP arabaya hızlıca binen İcardi, Wanda Nara ve arkadaşları gecenin geç saatlerinde mekandan ayrılarak evlerinin yolunu tuttu.



BAKIMA ÜŞENMEYİN
Özge Ulusoy, önceki gün İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşen güzellik fuarındaydı. Aksan Kozmetik standını ziyaret eden Ulusoy, firmanın yeni ürününü denedi. Aksan Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kutanoğlu ile gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ulusoy, şunları söyledi: Kimi bol su içtiğim için cildimin güzel olduğunu düşünüyor kimi estetiğe bağlıyor ama yok öyle bir şey. Alt yapım iyi. Her gece uyumadan maske yapıp uyuyan bir insanım. İnsanlar buna üşenmemeli.



KULAKLARIN PASINI SİLDİ
Türk müziğinin sevilen sanatçılarından Candan Erçetin, önceki akşam KerkiSolfej'in düzenlediği BtcTurk 10.Yıl Konserleri kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda hafızalara kazınan bir konser verdi. Konserine 'Umrumda Değil' şarkısıyla başlayan Candan Erçetin, açık havaya özel olarak seçtiği şarkılarını dinleyicisiyle hep bir ağızdan seslendirdi.



'FİLMİ İZLEMEK IÇIN SABIRSIZLANIYORUM'
Bir asırlık Cumhuriyetimiz'in kuruluş öyküsünü halkın gözünden anlatacak olan "Son Akşam Yemeği" filmi; özgün senaryosu, etkileyici oyuncu kadrosuyla sinema salonlarına özlediğimiz hareketliliği getirmeye hazırlanıyor. 27 Ekim'de vizyona girecek filmde Atatürk'ün eşi Latife Hanım'ı yetenekli oyuncu Pelin Akil canlandırıyor. Böyle önemli ve tarihi bir karakteri oynamaktan gurur duyduğunu söyleyen sanatçı; "Filmi çok merak ediyorum, izlemek için sabırsızlanıyorum" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN