Melisa Aslı Pamuk, Paris Moda Haftası'ndaki zarafetiyle göz kamaştırdı

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Paris Moda Haftası'ndaki zarafetiyle bir kez daha görenleri kendisine hayran bıraktı. Pamuk, takılarıyla da adeta görşel bir şölen sundu. İşte sizler için derlediğimiz 1 Ekim tarihli TAKVİM saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ekim 2023 Güncelleme 01 Ekim 2023, 06:59
Melisa Aslı Pamuk, Paris Moda Haftası’ndaki zarafetiyle göz kamaştırdı

İÇİNDEKİLER

Melisa Aslı Pamuk, Paris Moda Haftası'ndaki zarafetiyle bir kez daha görenleri kendisine hayran bıraktı. Türkiye marka elçisi olarak bir yıllık anlaşması bulunduğu, dünyaca ünlü takı markası Messika'nın davetiyle katıldığı moda haftasında Pamuk'un güzelliği dikkatlerden kaçmadı.

Melisa Aslı Pamuk, katıldığı davetten paylaştığı fotoğrafın altına, "Beni kabul ettiğiniz için ve bu harika şov için teşekkür ederim" notunu düştü.

YAĞMUR ÖNLEMİ!
Ceren Moray, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Samimiyeti ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Moray, yine çok şıktı. İstanbul'a şu sıralar havaların sürekli değişkenlik göstermesinin ardından güzel oyuncu, önlemini aldı. Renkli yağmurluğuyla dikkat çeken, Moray onu da botlarıyla kombinledi.



YÜRÜMEKTE ZORLANDI
Yıldız Tilbe, önceki gün Zincirlikuyu'da bir AVM'deydi. Usta sanatçı, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yoğun ilgiden dolayı bir süre yürümekte zorlanan Tilbe, yanına gelen sevenleriyle tek tek hatıra fotoğrafı çektirip ayaküstü de olsa sohbet etti. Daha sonra soluklanmak için soluğu bir mekanda alan sanatçı, burada akşam yemeği yiyip günü sonlandırdı. Tilbe, "Yaz konserlerini bitirdik sonbahar için hazırlık yapıyoruz'' dedi.



TİYATRO GECESİ!
Güzel oyuncu Alara Turan, önceki gün Zincirlikuyu'da bir AVM'de objektiflere yansıdı. Tek başına geldiği AVM'de dünyaca ünlü markaların bulunduğu meydan katında bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan oyuncu, daha sonra 'Kim Bu Ben' adlı tiyatro oyununun galasını izlemek üzere Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin yolunu tuttu.




MÜJDEYİ VERDİ
Yılmaz Erdoğan, önceki gün Zincirlikuyu'da objektiflere yansıdı. Muhabirlerin 20 yıl sonra ekranlara döneceği yeni dizi projesi için yönelttiği sorulara cevap veren Erdoğan, "Hazırlıklarımız sürüyor, bambaşka bir şey geliyor beklemede kalın'' dedi. Neşeli ve eğlenceli halleriyle dikkat çeken usta tiyatrocu, hayranlarından yoğun ilgi gördü.



GÖRENLER TANIYAMADI
Verdiği kilolar ile dikkat çeken Büşra Pekin, sosyal medya hesabından yeni imajını paylaştı. Saçlarını kısacık kestiren Pekin'in pozu yorum yağmuruna tutuldu. Dilberay filmindeki rolü için 9 kilo alan ve ünlü oyuncu, diyet yaparak 15 kilo vermişti. Pekin'in paylaşımına takipçileri "Artık tanıyamıyoruz", "Büşra Pekin değil sanki", "Siz kimsiniz Büşra Pekin'i tanıyor musunuz?" ve "Sıla zannettim" yorumlarında bulundu.



SEVGİLİSİNİ YALNIZ BIRAKMADI
Buray, önceki akşam Harbiye'de müzik şöleni yaşattı. Sanatçı, en güzel şarkılarını bitmek bilmeyen enerjisi ve muhteşem dans şovlarıyla izleyicilerine sundu. Biletleri günler öncesinden tükenen konsere hayranları yoğun talep gösterdi. Ünlü şarkıcıyı sevgilisi Ezgi Şenler de yalnız bırakmadı.



İMPARATOR ETKİSİ
İstanbul'da bir mekanda sahne alan İbrahim Tatlıses, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Usta sanatçı konserini, 'Yanlızım' şarkısıyla başlatırken gece boyunca 'Bir Kulunu Çok Sevdim', 'Haydi Söyle', 'Yalan' 'Bebeğim' ve 'Kara Üzüm Habbesi' gibi klasiklerini söyledi. Sahneden alkışlarla ayrılan Tatlıses, hayranlarının tezahüratlarına karşısında oldukça mutlu oldu.



FERAYE ZOR DURUMDA!
"Safir"in yeni bölüm konusu şöyle; Feraye'nin kendisini abisi Ateş'le aldattığını zanneden Yaman, Feraye'ye hayatı zehir etmeye yemin eder. Yaman'ın ardı arkası kesilmeyen hamleleriyle Feraye iyice zor durumda kalır. Bu arada hızlı bir biçimde düğün hazırlıklarına başlanır. Ömer her şeyin adetlere uygun olmasını ister, önce kına olacaktır. Feraye'yi kabullenemeyen Gülfem'in ise bu işi bozmak için başka planları vardır. Bora cephesinde de sular durulmaz. Şüphelerinden kurtulamayan Vural oğluna gerçekte ne olduğunu öğrenebilmek için yeni bir adım atacaktır.



YER YERİNDEN OYNAYACAK!
Türkiye'de reyting rekorları kıran ve dünyanın farklı ülkelerinde de milyonlarca seyircisi olan fenomen dizi 'Kuruluş Osman'ın' beşinci sezon kadrosuna Yunus Emre karakteriyle Gökhan Atalay katıldı. Atalay daha önce "Yunus Emre" karakteriyle gönüllere taht kurmuştu. Yitesiye savaşların, mücadelenin, zeka ve her türlü hilenin kullanılacağı sultanlık yolunda, Osman Bey'in manevi rehberi Yunus Emre olacaktır. Yunus Emre, Osman Bey'in içine düştüğü birçok sıkıntıda o'nun yolunu aydınlatacaktır.



1 MİLYONLUK SORU AÇILIYOR!
Dünyanın en çok seyredilen ve en çok kazandıran bilgi yarışması "Kim Milyoner Olmak İster?" heyecan dolu yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısında olacak. Kısa bir süre önce 1 milyon TL'lik ödülün verilmesinden sonra, bu akşam yayınlanacak yeni bölümde yine 1 milyon TL değerindeki soru açılıyor. En yüksek para ödülünün 5 milyon TL'ye yükseldiği yarışmada bakalım yarışmacı son soruyu açtırabilecek mi?



AKM'DE SENFONİK GECE
İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası DenizBank Konserleri kapsamında, perdelerini 78'inci kez açtı. Atatürk Kültür Merkezi'ndeki konser, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Gürer Aykal yönetiminde orkestra, dünyaca ünlü sanatçıların eserlerini sahneye taşıdı. Orkestra ile sahne alan keman virtüözü Cihat Aşkın da performansıyla bir kez daha dinleyenleri kendine hayran bıraktı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN