A Milli Voleybol Takımı'nın yıldızı Zehra Güneş, Çağatay Ulusoy hayranı çıktı! Hemde küçük yaşlardan itibaren...

A Milli Voleybol Takımı’nın gözde isimlerinden Zehra Güneş, Çağatay Ulusoy hayranı çıktı. Güneş, küçük yaşlardan itibaren platonik olarak yakışıklı oyuncuya aşıkmış...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ekim 2023 Güncelleme 01 Ekim 2023, 07:20
A Milli Voleybol Takımı’nın yıldızı Zehra Güneş, Çağatay Ulusoy hayranı çıktı! Hemde küçük yaşlardan itibaren...

İÇİNDEKİLER

Zehra Güneş, Filenin Sultanları'nın Avrupa şampiyonluğu sonrası ününe ün kattı. Sayısız başarılı imza atan ünlü voleybolcu Güneş, Instagram'da da 4 milyon takipçi sayısına ulaşarak hatrı sayılır bir kitleye ulaştı.



Hem kariyeri hem de özel hayatıyla şu sıralar gündemden düşmeyen Güneş, magazin dünyasına da hızlı bir giriş yaptı. Başarılı sporculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de herkesin ilgi odağı olan Güneş, geçtiğimiz gün geçmişte hayranlık duyduğu ismi açıkladı.

"ZEVK SAHİBİ"
Bir programa katılan Zehra Güneş, "İlk Celebrity Crush'ın kimdi?" sorusuna "Çağatay Ulusoy" cevabını verdi. Ergenlik dönemlerinden itibaren Ulusoy'a duyduğu hayranlığını dile getiren Güneş'e, sosyal medyadan da destek geldi. Birçok sosyal medya kullanıcısı, "Doğru seçim", "Valla ne yalan söyleyelim bizim de Çağatay'dı", "Ulusoy'a aşık olmayan yoktu zaten" ve "Zevk sahibi biri" yorumları yaptı.



CELEBRİTY CRUSH
"Celebrity Crush" kelimesinin Türkçe karşılığı; ünlü birine duyulan aşk ve hoşlanma durumu olarak ifade edilmektedir. Milli voleybolcu, bir dönem aşk yaşadığı Eren Dişli ile evliliğin eşiğinden dönmüştü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN