Simge Sağın'ın tatil pozları çok konuşulur! Bikinili cesur pozlarıyla takipçilerini resmen büyüledi

41 yaşındaki ünlü şarkıcı Simge Sağın verdiği cesur pozlar ile sosyal medyada gündeme oturdu.. Cesur kareler takipçiler tarafından yoğun ilgi gördü. İşte sizler için derlediğimiz 30 Eylül TAKVİM gazetesi saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2023 Güncelleme 30 Eylül 2023, 07:00
Simge Sağın’ın tatil pozları çok konuşulur! Bikinili cesur pozlarıyla takipçilerini resmen büyüledi

İÇİNDEKİLER

Simge Sağın, yaz sezonunu henüz kapatmadı. Sağın'ın geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı çoklu fotoğraf paylaşımında, bikinili kareleri bir kez daha dikkat çekti. Kusursuz fiziğiyle tekne pozlarını yayınlayan Sağın, "Eylül / 27. Mutlu mutlu mutlu saatler" notunu ekledi. Güzel şarkıcıya binlerce beğeni ve yorum geldi.



ALIŞVERİŞ MOLASI!
Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk, önceki gün Maslak'ta görüntülendi. Öğle saatlerinde geldiği alışveriş merkezinde gazeteciler tarafından görüntülenen Buruk, her zaman olduğu gibi fit görünümü ile dikkatleri üzerine çekti.



HASAT ZAMANI!
Son dönemde farklı giyim tarzıyla gündem olan Mardini, bu defa yeni işiyle gündeme geldi. Geçtiğimiz aylarda, "Ev ve otomobillerimi satıp kozmetik markama yatırdım" diyen Mardini yeni işine dair açıklama yaptı. Ünlü türkücü sosyal medya hesabından üstsüz bir fotoğrafını paylaşarak, "Mardin'de kendi köyümde kurduğum fabrika için 700 dönüme gül ektim. Hasadımızı tamamladık. Saf doğal gül suyu ve gül yağı ürünlerimiz olacak. Vallahi bende inanamıyorum. Bitti sayılır" diyerek yeni işiyle ilgili heyecanını paylaştı.



'BOĞAZ'I AYDINLATTI!
Hande Yener, geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de sahne aldı. Neon gri takımıyla Boğaz'ı aydınlatan ünlü sanatçı, Kuruçeşme'de yıldız gibi parladı. Konserine "Romeo" şarkıyla startı veren Yener, konserinin ilk bölümünde "Deli Bile", "Hop Hop", "Kırmızı", "Sebastian" gibi hit parçalarına yer verdi. Diğer sahne kostümünde siyahlara bürünen ünlü sanatçı, feminen tarzıyla yine stilini konuşturdu. 3 saatlik konserde seyircisinin yanına inen başarılı popçu "Beni Sev" şarkısını Kuruçeşme Sahnesi'ni dolaşarak söyledi.



ERKAL'A 'HÜRMET'
2017 yılında hayatını kaybeden İbrahim Erkal'ın "Hürmet" albümünde yer alan Atiye, sözü ve müziği Erkal'a ait olan "Unutmayacağım" şarkısıyla ile tüm dijital platformlarda yerini aldı. Türk pop müziğinin en güçlü kadın yorumcularından Atiye, bu parça için uzun süre üzerinde çalıştı. Şarkının video klibinde Erkal'ın daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış arşiv görüntüleri, Vedat Vural tarafından restorasyon çalışması yapılarak kurgulandı.



BEKLENEN DÜET
Bu zamana kadar Buray şarkılarının söz yazarı ve bestecisi olarak tanıdığımız Gözde Ançel, notalarını bu sefer kendi ve yol arkadaşı Samet Aydın için kullandı. İkili, yepyeni şarkıları "Döküldü mürekkebim" ile müzikseverleri selamladı. Ançel, aslında bu şarkıyı yıllar önce yaptığını ama bugüne kısmet olduğunu söyledi.



GÜLME GARANTİLİ FİLM
Başrollerini Ersin Korkut, Müge Boz, Evliya Aykan, Hakan Bilgin, Ayberk Yılmaz, Bahtiyar Engin, paylaştığı 'Kalp Estetiği' sinema filmi 29 Eylül'de sinemaseverlerle buluşuyor... Yönetmenliğini ve hikayesini Haydar Işık, Senaryosunu Şeyda Delibaş'ın yaptığı filmin yapımcılığını Alper Babayağmur üstleniyor. Çekimleri Düzce'de yapılan "Kalp Estetiği" sinema filmi bol kahkaha garantisi veriyor. Ersin Korkut, filmde oyuncu menajerini canlandırdığını belirterek, "Menajerliğe hiç de uzak değilim biliyorsunuz, yıllar önce Yılmaz Erdoğan'ın ekibindeydim' dedi.



AYBİKE VE BERK'İN ARASI AÇILIYOR!
Hiç beklemedikleri bir anda hem anne hem de babasız kalan kardeşlerin kalplere dokunan sıcacık hikâyesini anlatan "Kardeşlerim"in bu akşam saat 20.00'de yayınlanacak olan yeni bölüm konusu şöyle; Eren ailesi, Orhan'ın annesi Fatma'nın gelişinin şaşkınlığını yaşarken, Suzan da Sado'dan gelen gizemli aramanın peşine düşer. Berk'e karşı kendini mahcup hisseden Aybike, Berk'ten gitgide uzaklaşmaya başlar.

SIR PERDESİ ARALANACAK MI?
Fatma her bir aile üyesine ilgi gösterip, kendini sevdirmeye çalışmaktadır. Ataman Koleji'ne yeni kayıt olan sürpriz isim, yeni gerginliklerin tohumunu atar. Yaman ve Akif cephesinde önemli gelişmeler yaşanırken, Ahmet'in ölümünün arkasındaki sır perdesini aralamak isteyen Suzan, hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır.



KARTALLA POZ VERDİ
ATV ekranlarında yayınlanan "Kuruluş Osman" dizisinin başarılı oyuncusu Burak Özçivit, Ne Prosto orkestrasının daveti üzerine Kazakistan'a gitti. Kazak halkı tarafından sevgiyle karşılanan yakışıklı oyuncu, Almaty şehrini gezdi. Oyuncu, kartalla çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni alan Özçivit'e "Kazakistan'a hoş geldin" yorumları peş peşe geldi.



ELON MUSK'I DİLİNE DOLADI!
Kış sezonunu İstanbul'da bir mekanda açan Ömür Gedik kırmızı elbisesi ve sevilen şarkılarıyla izleyiciyi büyüledi. Gedik, geçtiğimiz gün, "Çok mutsuzum" sözleriyle gündem olan Elon Musk'ı diline doladı. Gedik, "Günlük hayatta aynı Elon Musk gibi mutsuzum ve canım çok sıkılıyor. Sadece sahnede ve şarkı söylerken kendimi buluyorum" dedi.



BAMBAŞKA BİRİ OLDU!
Londra ve İstanbul arasında mekik dokuyan, 3 çocuk annesi Bergüzar Korel ekranlara dönmek için hareketli bir tempoya girdi. Dizisi Düğüm için saçlarını sarıya boyatan Korel kilo da verdi. 8 ay gibi kısa bir sürede 20 kilo vererek iğne ipliğe dönen oyuncu, aynı zamanda göğüs küçültme ameliyatı da geçirdi. Yeni görünümüyle bir davette boy gösteren güzel oyuncunun ceket-pantolon kombinine beğeni yağdı.



DOZU KAÇTI!
Oyuncu Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz gün İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşen güzellik fuarında objektiflere yansıdı. Büyüktopçu, ''Kadınlar kadar erkeklerin de bakımlı olması lazım. Ben muhakkak cilt bakımımı yaparım. Ama bazı erkekler estetiğin dozunu kaçırıyor. Artık kadınlardan çok botoks yaptıran erkekler var'' dedi.



'KARI-KOCA BAKIMLIYIZ'
Gizem Hatipoğlu, önceki gün İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşen fuarına katıldı. Hatipoğlu, yüzüne yaptırdığı yaşlanma karşıtı yüz maskesiyle dikkatleri üzerine çekti. Hatipoğlu, "Cildimi özellikle temiz tutmaya özel gösteren biriyim. Kocam da benim gibi bakımlıdır. Evde bizi görmeniz lazım... İkimizde yüz ve saç bakımlarında birbirimize yardımcı oluruz" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN